Linux Archive

Linux Archive (http://www.linux-archive.org/)
-   Ubuntu User (http://www.linux-archive.org/ubuntu-user/)
-   -   help please - update killed sound (http://www.linux-archive.org/ubuntu-user/582656-help-please-update-killed-sound.html)

Bill Walton 10-02-2011 04:40 PM

help please - update killed sound
 
Hi Larry,

Thanks for the quick response. I decided to move forward despite the
error and ran the last part of Step 1: "if you still don't have
sound...". It worked. Have sound back now.

Best regards,
Bill

On Sun, Oct 2, 2011 at 11:21 AM, Larry <larryesu@gmail.com> wrote:
> On 10/02/2011 11:15 AM, Bill Walton wrote:
>>
>> Hi,
>>
>> I'm running 10.04 on an HP G72 laptop. *Everything's been good until
>> last week when I let Update Manager do an update and sound went away.
>> *I did Step 1 at
>> https://help.ubuntu.com/community/SoundTroubleshootingProcedure and it
>> ends with an error: E: Couldn't find package
>> linux-alsa-driver-modules-2.6.32-34-generic. *Synaptic Package Manager
>> shows the package as installed. *Rebooted. *No sound. *Sure could use
>> some help.
>>
>> TIA,
>> Bill
>>
> *Try alsamixer & pavucontrol for your audio setting, make sure that nothing
> is muted and the levels are turned up*...
> *
> Larry
> *
>
> --
> Powered by Debian/GNU/Linux
> by Ubuntu ver 10.10 Ultimate Edition 2.9
> 73 de Larry/wd9esu 35yr's A.R.O.
>
> Reg# Linux User 484593
>
> "This is Linux Country,
> on a quiet night you can hear
> WINDOZE ! Systems REBOOTING !!"
>
> GPG Fingerprint: A4D2 BFC2 B21B 8F7A C336 EFDC 7039 3CA5 3332 076E
> Public Key available from subkeys.pgp.net
>
>
>
> --
> ubuntu-users mailing list
> ubuntu-users@lists.ubuntu.com
> Modify settings or unsubscribe at:
> https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-users
>

--
ubuntu-users mailing list
ubuntu-users@lists.ubuntu.com
Modify settings or unsubscribe at: https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-users

Larry 10-02-2011 04:42 PM

help please - update killed sound
 
On 10/02/2011 11:40 AM, Bill Walton wrote:

Hi Larry,

Thanks for the quick response. I decided to move forward despite the
error and ran the last part of Step 1: "if you still don't have
sound...". It worked. Have sound back now.

Best regards,
Bill

On Sun, Oct 2, 2011 at 11:21 AM, Larry<larryesu@gmail.com> wrote:

On 10/02/2011 11:15 AM, Bill Walton wrote:

Hi,

I'm running 10.04 on an HP G72 laptop. Everything's been good until
last week when I let Update Manager do an update and sound went away.
I did Step 1 at
https://help.ubuntu.com/community/SoundTroubleshootingProcedure and it
ends with an error: E: Couldn't find package
linux-alsa-driver-modules-2.6.32-34-generic. Synaptic Package Manager
shows the package as installed. Rebooted. No sound. Sure could use
some help.

TIA,
Bill


*Try alsamixer& pavucontrol for your audio setting, make sure that nothing
is muted and the levels are turned up*...
*
Larry
*

--
Powered by Debian/GNU/Linux
by Ubuntu ver 10.10 Ultimate Edition 2.9
73 de Larry/wd9esu 35yr's A.R.O.

Reg# Linux User 484593

"This is Linux Country,
on a quiet night you can hear
WINDOZE ! Systems REBOOTING !!"

GPG Fingerprint: A4D2 BFC2 B21B 8F7A C336 EFDC 7039 3CA5 3332 076E
Public Key available from subkeys.pgp.net



--
ubuntu-users mailing list
ubuntu-users@lists.ubuntu.com
Modify settings or unsubscribe at:
https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-users


*Well good to hear that you have it working...Good luck...

Larry*


--
ubuntu-users mailing list
ubuntu-users@lists.ubuntu.com
Modify settings or unsubscribe at: https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-users


All times are GMT. The time now is 09:39 PM.

VBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.