FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read
» Video Reviews

» Linux Archive

Linux-archive is a website aiming to archive linux email lists and to make them easily accessible for linux users/developers.


» Sponsor

» Partners

» Sponsor

Go Back   Linux Archive > Ubuntu > Ubuntu User

 
 
LinkBack Thread Tools
 
Old 09-24-2010, 04:12 AM
terry l
 
Default ubuntu-users Digest, Vol 73, Issue 163

On 09/16/2010 01:13 PM, ubuntu-users-request@lists.ubuntu.com wrote:
> Send ubuntu-users mailing list submissions to
> ubuntu-users@lists.ubuntu.com
>
> To subscribe or unsubscribe via the World Wide Web, visit
> https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-users
> or, via email, send a message with subject or body 'help' to
> ubuntu-users-request@lists.ubuntu.com
>
> You can reach the person managing the list at
> ubuntu-users-owner@lists.ubuntu.com
>
> When replying, please edit your Subject line so it is more specific
> than "Re: Contents of ubuntu-users digest..."
>
>
> Today's Topics:
>
> 1. Re: openaol server for 64 bit Ubuntu 10.04 (NoOp)
> 2. Re: RESOLVED: Re: play wav attachment in evolution (NoOp)
> 3. Re: RESOLVED: Re: play wav attachment in evolution (Michael Haney)
> 4. Re: voltage (Johnny Rosenberg)
> 5. Re: Default python compile options (Marius Gedminas)
> 6. Re: How to disable repeat keys on some keys (not all keys)
> (Marius Gedminas)
> 7. Re: Problem defining the Samba workgroup (Tom H)
> 8. Re: Does this system work optimal on Ubuntu? (Marius Gedminas)
> 9. Re: RESOLVED: Re: play wav attachment in evolution (Arnaud G)
>
>
> ----------------------------------------------------------------------
>
> Message: 1
> Date: Thu, 16 Sep 2010 08:15:17 -0700
> From: NoOp<glgxg@sbcglobal.net>
> Subject: Re: openaol server for 64 bit Ubuntu 10.04
> To: ubuntu-users@lists.ubuntu.com
> Message-ID:<i6tca7$bfn$1@dough.gmane.org>
> Content-Type: text/plain; charset=UTF-8
>
> On 09/16/2010 02:08 AM, Tapas Mishra wrote:
>
>> I am trying to find out AOLServer for 64 bit Ubuntu server 10.04
>> http://packages.ubuntu.com/lucid/
>> It would be nice if there
>> can there be a search box on the above link so that I type the name of
>> package and I can search it easily.
>>
> http://packages.ubuntu.com/
> [Search]
>
>
>
>
>
> ------------------------------
>
> Message: 2
> Date: Thu, 16 Sep 2010 08:19:33 -0700
> From: NoOp<glgxg@sbcglobal.net>
> Subject: Re: RESOLVED: Re: play wav attachment in evolution
> To: ubuntu-users@lists.ubuntu.com
> Message-ID:<i6tci6$cnc$1@dough.gmane.org>
> Content-Type: text/plain; charset=UTF-8
>
> On 09/16/2010 07:02 AM, Arnaud G wrote:
>
>> Thank you NoOp for your answer and links.
>>
>> I did try the file listed in 528793, and it works.
>>
>> Other files types are not working.
>>
>> I send myself and mp3, ogg, flac, wav, none of them play in evolution.
>>
>> I added, just to make sure, the following line in my
>> org-gnome-audio-inline-eplug
>> <item mime_type="audio/wav" format="org_gnome_audio_inline_format"
>> flags="inline_disposition"/>
>>
>> I already had a line for
>> audio/microsoft-wav
>> audio/x-wav
>> and even restarted the machine. Result is the same. No audio playing in evo.
>>
>> I however did not have gstreamer installed
>>
>> After installing
>> libgstreamer0.10-0
>> gstreamer0.10-ffmpeg
>> gstreamer0.10-plugins-bad
>> gstreamer0.10-plugins-bad-multiverse
>>
>> It all works.
>>
>> Tx again for your help.
>>
>> Arnaud
>>
> Well done& glad you got it sorted out. Thanks for reporting back on
> what you did to get it working for you.
>
>
>
>
> ------------------------------
>
> Message: 3
> Date: Thu, 16 Sep 2010 11:30:41 -0400
> From: Michael Haney<thezorch@gmail.com>
> Subject: Re: RESOLVED: Re: play wav attachment in evolution
> To: "Ubuntu user technical support, not for general discussions"
> <ubuntu-users@lists.ubuntu.com>
> Message-ID:
> <AANLkTikLMGpnKU+7jzN9j13mndGPiSopJ=Kw=dkeGMTE@mai l.gmail.com>
> Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1
>
> On Thu, Sep 16, 2010 at 11:19 AM, NoOp<glgxg@sbcglobal.net> wrote:
>
>> On 09/16/2010 07:02 AM, Arnaud G wrote:
>>
>>> Thank you NoOp for your answer and links.
>>>
>>> I did try the file listed in ?528793, and it works.
>>>
>>> Other files types are not working.
>>>
>>> I send myself and mp3, ogg, flac, wav, none of them play in evolution.
>>>
>>> I added, just to make sure, the following line in my
>>> org-gnome-audio-inline-eplug
>>> <item mime_type="audio/wav" format="org_gnome_audio_inline_format"
>>> flags="inline_disposition"/>
>>>
>>> I already had a line for
>>> audio/microsoft-wav
>>> audio/x-wav
>>> and even restarted the machine. ?Result is the same. No audio playing in evo.
>>>
>>> I however did not have gstreamer installed
>>>
>>> After installing
>>> libgstreamer0.10-0
>>> gstreamer0.10-ffmpeg
>>> gstreamer0.10-plugins-bad
>>> gstreamer0.10-plugins-bad-multiverse
>>>
>>> It all works.
>>>
>>> Tx again for your help.
>>>
>>> Arnaud
>>>
>> Well done& glad you got it sorted out. Thanks for reporting back on
>> what you did to get it working for you.
>>
>>
> On a side note, none of this would have been an issue if the whole
> licensing thing with media codecs wasn't so totally screwed up, but
> that's a rant for another day.
>
>
i felt like like the rest of the morons on this list


--
ubuntu-users mailing list
ubuntu-users@lists.ubuntu.com
Modify settings or unsubscribe at: https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-users
 
Old 09-24-2010, 04:14 AM
terry l
 
Default ubuntu-users Digest, Vol 73, Issue 163

On 09/16/2010 01:13 PM, ubuntu-users-request@lists.ubuntu.com wrote:
> Send ubuntu-users mailing list submissions to
> ubuntu-users@lists.ubuntu.com
>
> To subscribe or unsubscribe via the World Wide Web, visit
> https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-users
> or, via email, send a message with subject or body 'help' to
> ubuntu-users-request@lists.ubuntu.com
>
> You can reach the person managing the list at
> ubuntu-users-owner@lists.ubuntu.com
>
> When replying, please edit your Subject line so it is more specific
> than "Re: Contents of ubuntu-users digest..."
>
>
> Today's Topics:
>
> 1. Re: openaol server for 64 bit Ubuntu 10.04 (NoOp)
> 2. Re: RESOLVED: Re: play wav attachment in evolution (NoOp)
> 3. Re: RESOLVED: Re: play wav attachment in evolution (Michael Haney)
> 4. Re: voltage (Johnny Rosenberg)
> 5. Re: Default python compile options (Marius Gedminas)
> 6. Re: How to disable repeat keys on some keys (not all keys)
> (Marius Gedminas)
> 7. Re: Problem defining the Samba workgroup (Tom H)
> 8. Re: Does this system work optimal on Ubuntu? (Marius Gedminas)
> 9. Re: RESOLVED: Re: play wav attachment in evolution (Arnaud G)
>
>
> ----------------------------------------------------------------------
>
> Message: 1
> Date: Thu, 16 Sep 2010 08:15:17 -0700
> From: NoOp<glgxg@sbcglobal.net>
> Subject: Re: openaol server for 64 bit Ubuntu 10.04
> To: ubuntu-users@lists.ubuntu.com
> Message-ID:<i6tca7$bfn$1@dough.gmane.org>
> Content-Type: text/plain; charset=UTF-8
>
> On 09/16/2010 02:08 AM, Tapas Mishra wrote:
>
>> I am trying to find out AOLServer for 64 bit Ubuntu server 10.04
>> http://packages.ubuntu.com/lucid/
>> It would be nice if there
>> can there be a search box on the above link so that I type the name of
>> package and I can search it easily.
>>
> http://packages.ubuntu.com/
> [Search]
>
>
>
>
>
> ------------------------------
>
> Message: 2
> Date: Thu, 16 Sep 2010 08:19:33 -0700
> From: NoOp<glgxg@sbcglobal.net>
> Subject: Re: RESOLVED: Re: play wav attachment in evolution
> To: ubuntu-users@lists.ubuntu.com
> Message-ID:<i6tci6$cnc$1@dough.gmane.org>
> Content-Type: text/plain; charset=UTF-8
>
> On 09/16/2010 07:02 AM, Arnaud G wrote:
>
>> Thank you NoOp for your answer and links.
>>
>> I did try the file listed in 528793, and it works.
>>
>> Other files types are not working.
>>
>> I send myself and mp3, ogg, flac, wav, none of them play in evolution.
>>
>> I added, just to make sure, the following line in my
>> org-gnome-audio-inline-eplug
>> <item mime_type="audio/wav" format="org_gnome_audio_inline_format"
>> flags="inline_disposition"/>
>>
>> I already had a line for
>> audio/microsoft-wav
>> audio/x-wav
>> and even restarted the machine. Result is the same. No audio playing in evo.
>>
>> I however did not have gstreamer installed
>>
>> After installing
>> libgstreamer0.10-0
>> gstreamer0.10-ffmpeg
>> gstreamer0.10-plugins-bad
>> gstreamer0.10-plugins-bad-multiverse
>>
>> It all works.
>>
>> Tx again for your help.
>>
>> Arnaud
>>
> Well done& glad you got it sorted out. Thanks for reporting back on
> what you did to get it working for you.
>
>
>
>
> ------------------------------
>
> Message: 3
> Date: Thu, 16 Sep 2010 11:30:41 -0400
> From: Michael Haney<thezorch@gmail.com>
> Subject: Re: RESOLVED: Re: play wav attachment in evolution
> To: "Ubuntu user technical support, not for general discussions"
> <ubuntu-users@lists.ubuntu.com>
> Message-ID:
> <AANLkTikLMGpnKU+7jzN9j13mndGPiSopJ=Kw=dkeGMTE@mai l.gmail.com>
> Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1
>
> On Thu, Sep 16, 2010 at 11:19 AM, NoOp<glgxg@sbcglobal.net> wrote:
>
>> On 09/16/2010 07:02 AM, Arnaud G wrote:
>>
>>> Thank you NoOp for your answer and links.
>>>
>>> I did try the file listed in ?528793, and it works.
>>>
>>> Other files types are not working.
>>>
>>> I send myself and mp3, ogg, flac, wav, none of them play in evolution.
>>>
>>> I added, just to make sure, the following line in my
>>> org-gnome-audio-inline-eplug
>>> <item mime_type="audio/wav" format="org_gnome_audio_inline_format"
>>> flags="inline_disposition"/>
>>>
>>> I already had a line for
>>> audio/microsoft-wav
>>> audio/x-wav
>>> and even restarted the machine. ?Result is the same. No audio playing in evo.
>>>
>>> I however did not have gstreamer installed
>>>
>>> After installing
>>> libgstreamer0.10-0
>>> gstreamer0.10-ffmpeg
>>> gstreamer0.10-plugins-bad
>>> gstreamer0.10-plugins-bad-multiverse
>>>
>>> It all works.
>>>
>>> Tx again for your help.
>>>
>>> Arnaud
>>>
>> Well done& glad you got it sorted out. Thanks for reporting back on
>> what you did to get it working for you.
>>
>>
> On a side note, none of this would have been an issue if the whole
> licensing thing with media codecs wasn't so totally screwed up, but
> that's a rant for another day.
>
>
plus someone was curious that they put a meter's probes and 311 volts
from 22o volt sockets. seemed like a query. are another of the do as i
say police?


--
ubuntu-users mailing list
ubuntu-users@lists.ubuntu.com
Modify settings or unsubscribe at: https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-users
 

Thread Tools




All times are GMT. The time now is 07:35 AM.

VBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.
Copyright 2007 - 2008, www.linux-archive.org