FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read
» Video Reviews

» Linux Archive

Linux-archive is a website aiming to archive linux email lists and to make them easily accessible for linux users/developers.


» Sponsor

» Partners

» Sponsor

Go Back   Linux Archive > Ubuntu > Ubuntu User

 
 
LinkBack Thread Tools
 
Old 12-03-2007, 10:26 AM
RAGHAVENDRA SADARAMACHANDRA
 
Default EAP-TTLS problem...

Title: Samsung Enterprise Portal mySingle

Hi All,

*I am configuring wpa supplicant to use EAP-TTLS on wpa supplicant ported
to marvell 8686. But have few raod
block. Plz help me to solve the issue. luckily i am not getting any error in
RADIUS server side...


1. Getting SSL connect error.


SSL: SSL_connect:before/connect initialization


SSL: (where=0x1001 ret=0x1)


SSL: SSL_connect:SSLv3 write client hello A


SSL: (where=0x1002 ret=0xffffffff)


SSL: SSL_connect:error in SSLv3 read server hello A


SSL: SSL_connect - want more data


SSL: 102 bytes pending from ssl_out


SSL: 102 bytes left to be sent out (of total 102 bytes)


EAP: method process -> ignore=FALSE methodState=MAY_CONT decision=FAIL


*


2. EAP entering failure state


EAP: EAP entering state FAILURE


CTRL-EVENT-EAP-FAILURE EAP authentication failed


EAPOL: SUPP_PAE entering state AUTHENTICATING


EAPOL: SUPP_BE entering state FAIL


*


my wpa_supplicant.conf as below


update_config=1


eapol_version=1


ap_scan=1


fast_reauth=1


*


network={


********ssid="3Com"


********scan_ssid=1


********auth_alg=OPEN


********proto=WPA


********key_mgmt=WPA-EAP IEEE8021X


********pairwise=TKIP CCMP


********group=CCMP TKIP WEP104 WEP40


********eap=TTLS


********identity="jbibe"


********anonymous_identity="jbibe"


********password="whatever"


********priority=2


********phase2="auth=MD5"


}


*
-Raghu


*

*

*

*

*
--
ubuntu-users mailing list
ubuntu-users@lists.ubuntu.com
Modify settings or unsubscribe at: https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-users
 
Old 12-03-2007, 10:49 AM
niel
 
Default EAP-TTLS problem...

On Monday 03 December 2007 12.26.48 RAGHAVENDRA SADARAMACHANDRA wrote:
> <HTML><HEAD>
> <META http-equiv=Content-Type content='text/html; charset=windows-1252'>
> <title>Samsung Enterprise Portal mySingle</title>
> <style> P, td, li {font-family:Arial, arial; font-size:9pt;
> margin-top:5px;margin-bottom:5px;} body{font-family:Arial, arial;
> font-size:9pt;}</style> </HEAD><BODY><br>Hi All,
> <p>&nbsp;I am configuring wpa supplicant to use EAP-TTLS on wpa supplicant
> ported to marvell 8686. But have few raod
> block. Plz help me to solve the issue. luckily i am not getting any error
> in RADIUS server side...</p>
> <p><b>1. Getting SSL connect error.</b></p>
> <p>SSL: SSL_connect:before/connect initialization</p>
> <p>SSL: (where=0x1001 ret=0x1)</p>
> <p>SSL: SSL_connect:SSLv3 write client hello A</p>
> <p>SSL: (where=0x1002 ret=0xffffffff)</p>
> <p>SSL: SSL_connect:error in SSLv3 read server hello A</p>
> <p>SSL: SSL_connect - want more data</p>
> <p>SSL: 102 bytes pending from ssl_out</p>
> <p>SSL: 102 bytes left to be sent out (of total 102 bytes)</p>
> <p>EAP: method process -&gt; ignore=FALSE methodState=MAY_CONT
> decision=FAIL</p> <p>&nbsp;</p>
> <p><b>2. EAP entering failure state</b></p>
> <p>EAP: EAP entering state FAILURE</p>
> <p>CTRL-EVENT-EAP-FAILURE EAP authentication failed</p>
> <p>EAPOL: SUPP_PAE entering state AUTHENTICATING</p>
> <p>EAPOL: SUPP_BE entering state FAIL</p>
> <p>&nbsp;</p>
> <p><b>my wpa_supplicant.conf as below</b></p>
> <p>update_config=1</p>
> <p>eapol_version=1</p>
> <p>ap_scan=1</p>
> <p>fast_reauth=1</p>
> <p>&nbsp;</p>
> <p>network={</p>
> <p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp ;ssid=&quot;3Com&quot;</p
>> <p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp ;scan_ssid=1</p>
> <p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp ;auth_alg=OPEN</p>
> <p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp ;proto=WPA</p>
> <p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp ;key_mgmt=WPA-EAP
> IEEE8021X</p>
> <p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp ;pairwise=TKIP CCMP</p>
> <p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp ;group=CCMP TKIP WEP104
> WEP40</p> <p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp ;eap=TTLS</p>
> <p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp ;identity=&quot;jbibe&quo
>t;</p>
> <p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp ;anonymous_identity=&quot
>;jbibe&quot;</p>
> <p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp ;password=&quot;whatever&
>quot;</p> <p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp ;priority=2</p>
> <p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp ;phase2=&quot;auth=MD5&qu
>ot;</p> <p>}</p>
> <p>&nbsp;<br>-Raghu</p>
> <p>&nbsp;</p><p>&nbsp;</p><p>&nbsp;</p><!--SP:s.raghu--><!--s.raghu:EP--><p
>>&nbsp;</p><p>&nbsp;</p></BODY></HTML>

Please do not send as html - use text format instead :-)

--
ubuntu-users mailing list
ubuntu-users@lists.ubuntu.com
Modify settings or unsubscribe at: https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-users
 

Thread Tools




All times are GMT. The time now is 02:12 AM.

VBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.
Copyright 2007 - 2008, www.linux-archive.org