Linux Archive

Linux Archive (http://www.linux-archive.org/)
-   Ubuntu Studio User (http://www.linux-archive.org/ubuntu-studio-user/)
-   -   Upgrade smashed Amarok (http://www.linux-archive.org/ubuntu-studio-user/588233-upgrade-smashed-amarok.html)

Tom Rausner 10-16-2011 12:51 PM

Upgrade smashed Amarok
 
Hi friends!

I've just finished upgrading my DELL PRECISION M90, to run 11.10. all
seems to work but if I start Amarok it plays about tree seconds of musik
and disappears from screen. If I load it again same thing happens.

I also tried to remove Amarok and install it again - same result !

Is there something I can do to make it work AFAanybodyK ?

-------------------------------------------------------------------------
SPECIFICATION:

Hardware; Dell Precision M90 (laptop)

Processor; Intel Core 2 CPU T7600 @ 2.33GHzx2

OS; Ubuntu 11.10 (32-bit)
------------------------------------------------------------------------

PS.
I never at as much as the shadow of problems running Amarok
under 11.04, on same hardware

--
Tom Rausner
------------------------------------------------------------------------
tom@rausner.dk ICQ:276707843 www.tomtech.dk
------------------------------------------------------------------------
If a person belives he is a monkey, it is called insanity.
If a billion persons belive they are monkies, it is called evolution.
------------------------------------------------------------------------


--
Ubuntu-Studio-users mailing list
Ubuntu-Studio-users@lists.ubuntu.com
Modify settings or unsubscribe at: https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-studio-users

mentoj dija 10-16-2011 02:23 PM

Upgrade smashed Amarok
 
you deleted the hidden files aswell?



On 16.10.2011 14:51, Tom Rausner wrote:

Hi friends!

I've just finished upgrading my DELL PRECISION M90, to run 11.10. all
seems to work but if I start Amarok it plays about tree seconds of musik
and disappears from screen. If I load it again same thing happens.

I also tried to remove Amarok and install it again - same result !

Is there something I can do to make it work AFAanybodyK ?

-------------------------------------------------------------------------
SPECIFICATION:

Hardware; Dell Precision M90 (laptop)

Processor; Intel Core 2 CPU T7600 @ 2.33GHzx2

OS; Ubuntu 11.10 (32-bit)
------------------------------------------------------------------------

PS.
I never at as much as the shadow of problems running Amarok
under 11.04, on same hardware




--
Ubuntu-Studio-users mailing list
Ubuntu-Studio-users@lists.ubuntu.com
Modify settings or unsubscribe at: https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-studio-users


All times are GMT. The time now is 07:16 AM.

VBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.