Linux Archive

Linux Archive (http://www.linux-archive.org/)
-   Ubuntu Server Development (http://www.linux-archive.org/ubuntu-server-development/)
-   -   Xen under Hardy doesn't work with 64Bit HVM M$ Exchange 2k7 (http://www.linux-archive.org/ubuntu-server-development/91061-xen-under-hardy-doesnt-work-64bit-hvm-m-exchange-2k7.html)

Patrick Hieber 05-19-2008 03:44 PM

Xen under Hardy doesn't work with 64Bit HVM M$ Exchange 2k7
 
Hi,

i've followed this HowTo:
http://deshantm.livejournal.com/29959.html?view=22279

Everything works fine but I'm not able to start Exchange HVM.

My config:
my config (hvm.conf):
kernel="/usr/lib64/xen/boot/hvmloader"
builder="hvm"
device_model = "/usr/lib64/xen/bin/qemu-dm"
#disk=['tap:aio:/xen/images/hvm.disk,hda,w','phy:/dev/,hdc:cdrom,r']
disk=['tap:aio:/srv/domus/exchange/win.disk,hda,w','phy:/dev/loop0,hdc:cdrom,r']
sdl=0
vnc = 1
vnclisten = "0.0.0.0"
boot="dc"
memory=512
vif=['type=ioemu,bridge=eth0']

before xm create hvm.conf I execute:
losetup
-f /srv/images/Exchange_Server_2007_Enterprise_Edition_Deutsch_X1 2-98678.iso

The RAM size is beeing reduced but xm list only shows dom0.
I got no errors on the terminal.

root@xenpc:/srv/domus/exchange# xm create xchange.hvm
Using config file "./xchange.hvm".
Started domain xchange.hvm
root@xenpc:/srv/domus/exchange# xm list
Name ID Mem VCPUs State Time(s)
Domain-0 0 1476 1 r----- 40.0

Windows 32Bit HVM and the Gentoo 2008.0 beta2 64bit HVM boots well.

Any suggestions?

thanks!!!
--
ubuntu-server mailing list
ubuntu-server@lists.ubuntu.com
https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-server
More info: https://wiki.ubuntu.com/ServerTeam


All times are GMT. The time now is 10:20 PM.

VBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.