FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read
» Video Reviews

» Linux Archive

Linux-archive is a website aiming to archive linux email lists and to make them easily accessible for linux users/developers.


» Sponsor

» Partners

» Sponsor

Go Back   Linux Archive > Redhat > Red Hat Linux

 
 
LinkBack Thread Tools
 
Old 08-13-2012, 08:31 AM
"ssloh"
 
Default After enable NIC loss the SAN disks

----- Original Message -----
From: <ssloh@singnet.com.sg>
To: <redhat-list@redhat.com>
Sent: Wednesday, August 10, 2005 8:09 AM
Subject: After enable NIC loss the SAN disks


Hi folks,

I am running RHEL 3.0 U5 which connected to SAN Storage via Qlogic 2300. The issue is when I enable the slot 1 and slot 2 NIC(s)
using driver bcm5700, this server can't detect SAN disk anymore after rebooted, When I disable the slot 1 and slot2 NIC(s) then it
was able to detect san disks #fdisk -l shown sdb, sdc, sdd and sde. sda is my local disk.

The server is IBM x346; Intel x86 IA-32 architecture with 4GB memory.
Build in dual port NIC card (not problem)
Slot 1 is Single port NIC card
Slot 2 is Single port NIC card
Slot 3 is Single port HBA qlogic card (for dual pathing)
Slot 4 is Single port HBA qlogic card ( for dual pathing)

Appreciate any help? Thanks

--
redhat-list mailing list
unsubscribe mailto:redhat-list-request@redhat.com?subject=unsubscribe
https://www.redhat.com/mailman/listinfo/redhat-list


--
redhat-list mailing list
unsubscribe mailto:redhat-list-request@redhat.com?subject=unsubscribe
https://www.redhat.com/mailman/listinfo/redhat-list
 

Thread Tools




All times are GMT. The time now is 12:04 AM.

VBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.
Copyright 2007 - 2008, www.linux-archive.org