Linux Archive

Linux Archive (http://www.linux-archive.org/)
-   Kubuntu User (http://www.linux-archive.org/kubuntu-user/)
-   -   Chrome Updated, Now Flash Won't Work In Firefox -- SOLVED (http://www.linux-archive.org/kubuntu-user/698156-chrome-updated-now-flash-wont-work-firefox-solved.html)

"A.D. Burrows" 08-27-2012 03:28 PM

Chrome Updated, Now Flash Won't Work In Firefox -- SOLVED
 
I'd like first to thank everybody who tried to help, Dimitris and
Basil especially. The solution was to downgrade the player, as the
same problem seems to be happening more often these days.

I followed the advice found here...
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1953796
...under "2 - Downgrade Flash." I started by finding the player. It
wasn't where I'd expected it to be, it was at
/usr/lib/flashplugin-installer/libflashplayer.so rather than in my
/mozilla directory, but "find" located it easily enough. I found an
older version of the player here...
https://github.com/downloads/webgapp...ux.i386.tar.gz
...renamed the latest player "libflashplayer.so.bad" and copied the
older player into the same directory. Presto, flash plays. I have
YouTube videos and other flash apps again. Yay! I understand that
there might be a security issue with the older player, but I can live
with that.
-- Allan

--
kubuntu-users mailing list
kubuntu-users@lists.ubuntu.com
Modify settings or unsubscribe at: https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/kubuntu-users

Basil Chupin 08-28-2012 06:31 AM

Chrome Updated, Now Flash Won't Work In Firefox -- SOLVED
 
On 28/08/12 01:28, A.D. Burrows wrote:

I'd like first to thank everybody who tried to help, Dimitris and
Basil especially. The solution was to downgrade the player, as the
same problem seems to be happening more often these days.

I followed the advice found here...
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1953796
...under "2 - Downgrade Flash." I started by finding the player. It
wasn't where I'd expected it to be, it was at
/usr/lib/flashplugin-installer/libflashplayer.so rather than in my
/mozilla directory, but "find" located it easily enough. I found an
older version of the player here...
https://github.com/downloads/webgapp...ux.i386.tar.gz
...renamed the latest player "libflashplayer.so.bad" and copied the
older player into the same directory. Presto, flash plays. I have
YouTube videos and other flash apps again. Yay! I understand that
there might be a security issue with the older player, but I can live
with that.
-- Allan


When you installed Ubuntu, and before you first tried to use Firefox,
you copied over your old /.mozilla directory into /home didn't you? YES
or NO is my question of the day :-) .


BC

--
Using openSUSE 12.2 x86_64 KDE 4.8.4 & kernel 3.5.2-1 on a system with-
AMD FX 8-core 3.6/4.2GHz processor
16GB PC14900/1866MHz Quad Channel Corsair "Vengeance" RAM
Gigabyte AMD3+ m/board; Gigabyte nVidia GTX550Ti 1GB DDR5 GPU


--
kubuntu-users mailing list
kubuntu-users@lists.ubuntu.com
Modify settings or unsubscribe at: https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/kubuntu-users


All times are GMT. The time now is 12:19 AM.

VBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.