FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read
» Video Reviews

» Linux Archive

Linux-archive is a website aiming to archive linux email lists and to make them easily accessible for linux users/developers.


» Sponsor

» Partners

» Sponsor

Go Back   Linux Archive > Gentoo > Gentoo User

 
 
LinkBack Thread Tools
 
Old 08-19-2012, 08:02 PM
 
Default rubinius fails to emerge with error about llvm-config

Hi. In my update world of today, the system wanted to emerge rubinius
-- for reasons known only to itself -- however it fails to emerge during
its config phase with the following output:

Configuring LLVM...
Checking for existing LLVM tree: not found.
Checking for 'llvm-config': Unrecognized character x7F; marked by <--
HERE after <-- HERE near column 1 at /usr/bin/llvm-config line 1.
./configure:554:in `%': too few arguments (ArgumentError)
from ./configure:554:in `setup_config'
from ./configure:536:in `setup_auto'
from ./configure:747:in `process'
from ./configure:965:in `run'
from ./configure:1057
* ERROR: dev-lang/rubinius-1.2.4.20110705 failed (configure phase):
* Configure failed

Now indeed, llvm-config does have that character at the beginning,
because its a program! I re-emerged llvm, with the same results.


Any suggestions would be appreciated.


--
Your life is like a penny. You're going to lose it. The question is:
How do
you spend it?

John Covici
covici@ccs.covici.com
 
Old 08-20-2012, 05:30 AM
Hans de Graaff
 
Default rubinius fails to emerge with error about llvm-config

On Sun, 19 Aug 2012 16:02:15 -0400, covici wrote:

> Hi. In my update world of today, the system wanted to emerge rubinius
> -- for reasons known only to itself -- however it fails to emerge during
> its config phase with the following output:

> Any suggestions would be appreciated.

Check our bug database: https://bugs.gentoo.org/show_bug.cgi?id=417533

Hans
 
Old 08-20-2012, 01:51 PM
 
Default rubinius fails to emerge with error about llvm-config

Hans de Graaff <graaff@gentoo.org> wrote:

> On Sun, 19 Aug 2012 16:02:15 -0400, covici wrote:
>
> > Hi. In my update world of today, the system wanted to emerge rubinius
> > -- for reasons known only to itself -- however it fails to emerge during
> > its config phase with the following output:
>
> > Any suggestions would be appreciated.
>
> Check our bug database: https://bugs.gentoo.org/show_bug.cgi?id=417533

Thanks -- that did it -- I downgraded llvm and that fixed things. I did
a search at bugs.gentoo.org for rubinius llvm, but that bug did not come
up in the search.

--
Your life is like a penny. You're going to lose it. The question is:
How do
you spend it?

John Covici
covici@ccs.covici.com
 

Thread Tools




All times are GMT. The time now is 04:26 PM.

VBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.
Copyright 2007 - 2008, www.linux-archive.org