Linux Archive

Linux Archive (http://www.linux-archive.org/)
-   Gentoo User (http://www.linux-archive.org/gentoo-user/)
-   -   rubinius fails to emerge with error about llvm-config (http://www.linux-archive.org/gentoo-user/695661-rubinius-fails-emerge-error-about-llvm-config.html)

08-19-2012 08:02 PM

rubinius fails to emerge with error about llvm-config
 
Hi. In my update world of today, the system wanted to emerge rubinius
-- for reasons known only to itself -- however it fails to emerge during
its config phase with the following output:

Configuring LLVM...
Checking for existing LLVM tree: not found.
Checking for 'llvm-config': Unrecognized character x7F; marked by <--
HERE after <-- HERE near column 1 at /usr/bin/llvm-config line 1.
./configure:554:in `%': too few arguments (ArgumentError)
from ./configure:554:in `setup_config'
from ./configure:536:in `setup_auto'
from ./configure:747:in `process'
from ./configure:965:in `run'
from ./configure:1057
* ERROR: dev-lang/rubinius-1.2.4.20110705 failed (configure phase):
* Configure failed

Now indeed, llvm-config does have that character at the beginning,
because its a program! I re-emerged llvm, with the same results.


Any suggestions would be appreciated.


--
Your life is like a penny. You're going to lose it. The question is:
How do
you spend it?

John Covici
covici@ccs.covici.com

Hans de Graaff 08-20-2012 05:30 AM

rubinius fails to emerge with error about llvm-config
 
On Sun, 19 Aug 2012 16:02:15 -0400, covici wrote:

> Hi. In my update world of today, the system wanted to emerge rubinius
> -- for reasons known only to itself -- however it fails to emerge during
> its config phase with the following output:

> Any suggestions would be appreciated.

Check our bug database: https://bugs.gentoo.org/show_bug.cgi?id=417533

Hans

08-20-2012 01:51 PM

rubinius fails to emerge with error about llvm-config
 
Hans de Graaff <graaff@gentoo.org> wrote:

> On Sun, 19 Aug 2012 16:02:15 -0400, covici wrote:
>
> > Hi. In my update world of today, the system wanted to emerge rubinius
> > -- for reasons known only to itself -- however it fails to emerge during
> > its config phase with the following output:
>
> > Any suggestions would be appreciated.
>
> Check our bug database: https://bugs.gentoo.org/show_bug.cgi?id=417533

Thanks -- that did it -- I downgraded llvm and that fixed things. I did
a search at bugs.gentoo.org for rubinius llvm, but that bug did not come
up in the search.

--
Your life is like a penny. You're going to lose it. The question is:
How do
you spend it?

John Covici
covici@ccs.covici.com


All times are GMT. The time now is 04:04 AM.

VBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.