Linux Archive

Linux Archive (http://www.linux-archive.org/)
-   Gentoo User (http://www.linux-archive.org/gentoo-user/)
-   -   Error with sunrise overlay during eix-sync... (http://www.linux-archive.org/gentoo-user/610543-error-sunrise-overlay-during-eix-sync.html)

Matthew Finkel 12-15-2011 04:48 PM

Error with sunrise overlay during eix-sync...
 
On Thu, Dec 15, 2011 at 12:15 PM, Tanstaafl <tanstaafl@libertytrek.org> wrote:


Anyone else getting this error?


It started this morning...




Same here. I would say it is due to a bad push, but the changelog doesn't show any changes for months. I don't know ebuild syntax well enough to figure out the problem at first glace, though.


--
Matthew Finkel

Matthew Finkel 12-15-2011 04:53 PM

Error with sunrise overlay during eix-sync...
 
On Thu, Dec 15, 2011 at 12:48 PM, Matthew Finkel <matthew.finkel@gmail.com> wrote:


On Thu, Dec 15, 2011 at 12:15 PM, Tanstaafl <tanstaafl@libertytrek.org> wrote:



Anyone else getting this error?


It started this morning...




Same here. I would say it is due to a bad push, but the changelog doesn't show any changes for months. I don't know ebuild syntax well enough to figure out the problem at first glace, though.


Actually, I take back half of what I said. I know the error is being caused by the last line of the ebuild, "need_php_by_category", I just don't know why it gives an error or how that line is supposed to work. Perhaps it's the dev-php5 category that's confusing portage, but I really don't know.


- Matt

Tanstaafl 12-15-2011 05:38 PM

Error with sunrise overlay during eix-sync...
 
On 2011-12-15 12:53 PM, Matthew Finkel <matthew.finkel@gmail.com> wrote:

On Thu, Dec 15, 2011 at 12:48 PM, Matthew Finkel
<matthew.finkel@gmail.com <mailto:matthew.finkel@gmail.com>> wrote:

On Thu, Dec 15, 2011 at 12:15 PM, Tanstaafl
<tanstaafl@libertytrek.org <mailto:tanstaafl@libertytrek.org>> wrote:

Anyone else getting this error?

It started this morning...


Same here. I would say it is due to a bad push, but the changelog
doesn't show any changes for months. I don't know ebuild syntax well
enough to figure out the problem at first glace, though.


Actually, I take back half of what I said. I know the error is being
caused by the last line of the ebuild, "need_php_by_category", I just
don't know why it gives an error or how that line is supposed to work.
Perhaps it's the dev-php5 category that's confusing portage, but I
really don't know.


Ok, well, at least I know it isn't just me...

Hopefully will get fixed soon with a new sync...

Thanks Matthew


All times are GMT. The time now is 09:20 PM.

VBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.