FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read
» Video Reviews

» Linux Archive

Linux-archive is a website aiming to archive linux email lists and to make them easily accessible for linux users/developers.


» Sponsor

» Partners

» Sponsor

Go Back   Linux Archive > Gentoo > Gentoo User

 
 
LinkBack Thread Tools
 
Old 09-27-2011, 07:10 AM
Jens Reinemuth
 
Default Bind problems when registering new domains....

Hi everybody,

i registered a new domain yesterday and tried to set the primary ans
secondary nameserver as usual, which resulted in the following
error-message:

Nameserver error - ERROR: 116 SOA record response must be authoritative
(resolver, answer)
([/10.121.46.9|/2001:608:6:7:5:0:0:11]=--80.239.175.176:53 (UDP,
PROTOCOL_EXPLICITLY_CHOSEN, Timeout: 3s, Retry: 1 x 0s, unsecure,
ignoreTC), [/10.121.46.9|/2001:608:6:7:5:0:0:11]=--80.239.175.176:53
(UDP, PROTOCOL_EXPLICITLY_CHOSEN, Timeout: 3s, Retry: 1 x 0s, unsecure,
ignoreTC): RA )

In the server there are 2 networking-interfaces, the ip-address of the
error belongs to the second one...


I am currently running bind-9.7.4 and did not change anything to the
config (except adding the new domain to the zones...)

As i am not really into the whole bind-thingy (someone configured it for
me...) i am totally stuck here...

Actually i tried to update bind to bind-9.8.1 and performed all the
chmods that were suggested, but no change... Still got the same errors.

Perhaps there is someone out there who can help me with this issue...

Regards,

Jens
 

Thread Tools




All times are GMT. The time now is 08:04 AM.

VBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.
Copyright 2007 - 2008, www.linux-archive.org