FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read
» Video Reviews

» Linux Archive

Linux-archive is a website aiming to archive linux email lists and to make them easily accessible for linux users/developers.


» Sponsor

» Partners

» Sponsor

Go Back   Linux Archive > Gentoo > Gentoo User

 
 
LinkBack Thread Tools
 
Old 03-23-2009, 02:16 PM
Helmut Jarausch
 
Default lm_sensors for AMD K10

Hi,

does anybody know about a patch to make lm_sensors work
with a PhenomII which uses AMD K10 for temperature sensing.

sensors-detect detects it but there is no config file for that
configuration.

Many thanks for a hint,
Helmut.

--
Helmut Jarausch

Lehrstuhl fuer Numerische Mathematik
RWTH - Aachen University
D 52056 Aachen, Germany
 
Old 03-23-2009, 02:28 PM
Paul Hartman
 
Default lm_sensors for AMD K10

On Mon, Mar 23, 2009 at 10:16 AM, Helmut Jarausch
<jarausch@igpm.rwth-aachen.de> wrote:
> Hi,
>
> does anybody know about a patch to make lm_sensors work
> with a PhenomII which uses AMD K10 for temperature sensing.
>
> sensors-detect detects it but there is no config file for that
> configuration.
>
> Many thanks for a hint,
> Helmut.

It looks like there was a discussion in the lm-sensors mailing list
about it last year:

http://lists.lm-sensors.org/pipermail/lm-sensors/2008-April/022909.html

Maybe you can check their list archives or contact them to see what
the status of the driver is.
 

Thread Tools




All times are GMT. The time now is 05:36 AM.

VBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.
Copyright 2007 - 2008, www.linux-archive.org