FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read
» Video Reviews

» Linux Archive

Linux-archive is a website aiming to archive linux email lists and to make them easily accessible for linux users/developers.


» Sponsor

» Partners

» Sponsor

Go Back   Linux Archive > Gentoo > Gentoo Development

 
 
LinkBack Thread Tools
 
Old 11-03-2009, 05:33 PM
Christian Ruppert
 
Default Bugzilla testers wanted - "Email send to: no one" issue

Dear gentoo-dev subscriber,

as some of you might have been noticed, we're having some trouble with
Bugzilla's mail notification.
In some cases you might see something like "Email sent to: no one" [1]
where it was not supposed to happen.

We're not able to reproduce this issue so we would be glad if you guys
could help us with that.
Go and file some bugs with Product=Bugzilla and Component=Bugstest.
Also try on different nodes [2], [3] or [4].

So we need steps to reproduce it.
If you got something email[5] us or contact us via IRC (Nicks: robbat2
or idl0r).

Thanks!

[1] http://dev.gentoo.org/~darkside/tmp/bugzie-fail.jpg
[2] https://bugs.gentoo.org
[3] https://bugs-web1.gentoo.org
[4] https://bugs-web2.gentoo.org
[5] bugzilla@gentoo.org

--
Regards,
Christian Ruppert
 
Old 11-16-2009, 02:09 AM
Mike Frysinger
 
Default Bugzilla testers wanted - "Email send to: no one" issue

On Tuesday 03 November 2009 13:33:55 Christian Ruppert wrote:
> Dear gentoo-dev subscriber,
>
> as some of you might have been noticed, we're having some trouble with
> Bugzilla's mail notification.
> In some cases you might see something like "Email sent to: no one" [1]
> where it was not supposed to happen.
>
> We're not able to reproduce this issue so we would be glad if you guys
> could help us with that.
> Go and file some bugs with Product=Bugzilla and Component=Bugstest.
> Also try on different nodes [2], [3] or [4].
>
> So we need steps to reproduce it.
> If you got something email[5] us or contact us via IRC (Nicks: robbat2
> or idl0r).

funny enough, this seems to have gotten a lot worse since you posted this
heads up. i'm noticing plenty of missed initial notifications now.
-mike
 
Old 11-24-2009, 05:01 PM
Jeremy Olexa
 
Default Bugzilla testers wanted - "Email send to: no one" issue

On Sun, 15 Nov 2009 22:09:23 -0500, Mike Frysinger <vapier@gentoo.org>
wrote:
> On Tuesday 03 November 2009 13:33:55 Christian Ruppert wrote:
>> Dear gentoo-dev subscriber,
>>
>> as some of you might have been noticed, we're having some trouble with
>> Bugzilla's mail notification.
>> In some cases you might see something like "Email sent to: no one" [1]
>> where it was not supposed to happen.
>>
>> We're not able to reproduce this issue so we would be glad if you guys
>> could help us with that.
>> Go and file some bugs with Product=Bugzilla and Component=Bugstest.
>> Also try on different nodes [2], [3] or [4].
>>
>> So we need steps to reproduce it.
>> If you got something email[5] us or contact us via IRC (Nicks: robbat2
>> or idl0r).
>
> funny enough, this seems to have gotten a lot worse since you posted
this
> heads up. i'm noticing plenty of missed initial notifications now.
> -mike

I too was seeing this at a frequency that was noticeable. In the past week
(or more), there has not been any missed emails that I have seen. Did
something get changed to fix this issue? Or are we still guessing?

-Jeremy
 
Old 11-24-2009, 06:01 PM
Joshua Saddler
 
Default Bugzilla testers wanted - "Email send to: no one" issue

On Tue, 24 Nov 2009 18:01:06 +0000
Jeremy Olexa <darkside@gentoo.org> wrote:
> I too was seeing this at a frequency that was noticeable. In the past week
> (or more), there has not been any missed emails that I have seen. Did
> something get changed to fix this issue? Or are we still guessing?

It does seem to be better -- I've seen at least a couple of NEW: bug messages.
 
Old 11-25-2009, 02:45 PM
Christian Ruppert
 
Default Bugzilla testers wanted - "Email send to: no one" issue

On Tue, 24 Nov 2009 18:01:06 +0000
Jeremy Olexa <darkside@gentoo.org> wrote:

>
> On Sun, 15 Nov 2009 22:09:23 -0500, Mike Frysinger <vapier@gentoo.org>
> wrote:
> > On Tuesday 03 November 2009 13:33:55 Christian Ruppert wrote:
> >> Dear gentoo-dev subscriber,
> >>
> >> as some of you might have been noticed, we're having some trouble
> >> with Bugzilla's mail notification.
> >> In some cases you might see something like "Email sent to: no
> >> one" [1] where it was not supposed to happen.
> >>
> >> We're not able to reproduce this issue so we would be glad if you
> >> guys could help us with that.
> >> Go and file some bugs with Product=Bugzilla and Component=Bugstest.
> >> Also try on different nodes [2], [3] or [4].
> >>
> >> So we need steps to reproduce it.
> >> If you got something email[5] us or contact us via IRC (Nicks:
> >> robbat2 or idl0r).
> >
> > funny enough, this seems to have gotten a lot worse since you posted
> this
> > heads up. i'm noticing plenty of missed initial notifications now.
> > -mike
>
> I too was seeing this at a frequency that was noticeable. In the past
> week (or more), there has not been any missed emails that I have
> seen. Did something get changed to fix this issue? Or are we still
> guessing?
>
> -Jeremy
>

Yeah, it has been fixed, well.. hopefully.
So we can't ensure it really is because we still don't know how to
reproduce it but it looks good, if nobody got an "Email sent to: no
one" again.

Thanks guys, for helping us with this annoying bug.

Regards,
Christian Ruppert
 

Thread Tools




All times are GMT. The time now is 08:16 AM.

VBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.
Copyright 2007 - 2008, www.linux-archive.org