Linux Archive

Linux Archive (http://www.linux-archive.org/)
-   Fedora User (http://www.linux-archive.org/fedora-user/)
-   -   Unable to launch eclipse (http://www.linux-archive.org/fedora-user/9314-unable-launch-eclipse.html)

Sudheer Satyanarayana 11-30-2007 04:09 PM

Unable to launch eclipse
 
Hi,

Eclipse won't launch on my Fedora x86_64 AMD box. When I try it displays
an error message asking me to check the log file.


Below is what is written the log file

!SUBENTRY 2 net.sourceforge.phpeclipse.ui 2 0 2007-11-30 22:32:02.288
!MESSAGE Missing required bundle org.eclipse.ui.workbench.texteditor_0.0.0.
!SUBENTRY 2 net.sourceforge.phpeclipse.ui 2 0 2007-11-30 22:32:02.288
!MESSAGE Missing required bundle
net.sourceforge.phpeclipse.webbrowser_0.0.0.

!SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2 0 2007-11-30 22:32:02.288
!MESSAGE Bundle
update@plugins/net.sourceforge.phpeclipse.xml.core_1.1.8/ [165] was not
resolved.

!SUBENTRY 2 net.sourceforge.phpeclipse.xml.core 2 0 2007-11-30 22:32:02.288
!MESSAGE Missing required bundle net.sourceforge.phpeclipse.core_0.0.0.
!SUBENTRY 2 net.sourceforge.phpeclipse.xml.core 2 0 2007-11-30 22:32:02.288
!MESSAGE Missing required bundle org.eclipse.text_0.0.0.


How can I solve this problem?

--
Thanks and regards,

Sudheer Satyanarayana
http://binaryvibes.co.in


--
fedora-list mailing list
fedora-list@redhat.com
To unsubscribe: https://www.redhat.com/mailman/listinfo/fedora-list

Greg Sieranski 11-30-2007 04:30 PM

Unable to launch eclipse
 
Sudheer Satyanarayana wrote:

Hi,

Eclipse won't launch on my Fedora x86_64 AMD box. When I try it
displays an error message asking me to check the log file.


Below is what is written the log file

!SUBENTRY 2 net.sourceforge.phpeclipse.ui 2 0 2007-11-30 22:32:02.288
!MESSAGE Missing required bundle
org.eclipse.ui.workbench.texteditor_0.0.0.

!SUBENTRY 2 net.sourceforge.phpeclipse.ui 2 0 2007-11-30 22:32:02.288
!MESSAGE Missing required bundle
net.sourceforge.phpeclipse.webbrowser_0.0.0.

!SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2 0 2007-11-30 22:32:02.288
!MESSAGE Bundle
update@plugins/net.sourceforge.phpeclipse.xml.core_1.1.8/ [165] was
not resolved.
!SUBENTRY 2 net.sourceforge.phpeclipse.xml.core 2 0 2007-11-30
22:32:02.288

!MESSAGE Missing required bundle net.sourceforge.phpeclipse.core_0.0.0.
!SUBENTRY 2 net.sourceforge.phpeclipse.xml.core 2 0 2007-11-30
22:32:02.288

!MESSAGE Missing required bundle org.eclipse.text_0.0.0.


How can I solve this problem?


http://www.fedoraforum.org/forum/showthread.php?t=87279

You can try looking here. What version of eclipse are you using?

Greg Sieranski

--
fedora-list mailing list
fedora-list@redhat.com
To unsubscribe: https://www.redhat.com/mailman/listinfo/fedora-list

Sudheer Satyanarayana 11-30-2007 04:39 PM

Unable to launch eclipse
 
Greg Sieranski wrote:

Sudheer Satyanarayana wrote:

Hi,

Eclipse won't launch on my Fedora x86_64 AMD box. When I try it
displays an error message asking me to check the log file.


Below is what is written the log file

!SUBENTRY 2 net.sourceforge.phpeclipse.ui 2 0 2007-11-30 22:32:02.288
!MESSAGE Missing required bundle
org.eclipse.ui.workbench.texteditor_0.0.0.

!SUBENTRY 2 net.sourceforge.phpeclipse.ui 2 0 2007-11-30 22:32:02.288
!MESSAGE Missing required bundle
net.sourceforge.phpeclipse.webbrowser_0.0.0.

!SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2 0 2007-11-30 22:32:02.288
!MESSAGE Bundle
update@plugins/net.sourceforge.phpeclipse.xml.core_1.1.8/ [165] was
not resolved.
!SUBENTRY 2 net.sourceforge.phpeclipse.xml.core 2 0 2007-11-30
22:32:02.288

!MESSAGE Missing required bundle net.sourceforge.phpeclipse.core_0.0.0.
!SUBENTRY 2 net.sourceforge.phpeclipse.xml.core 2 0 2007-11-30
22:32:02.288

!MESSAGE Missing required bundle org.eclipse.text_0.0.0.


How can I solve this problem?


http://www.fedoraforum.org/forum/showthread.php?t=87279

You can try looking here. What version of eclipse are you using?

Greg Sieranski

I did try that link before posting here. Deleting the .eclipse didn't
help either.


eclipse-phpeclipse-1.1.8-16.fc7
eclipse-platform-3.3.0-30.fc8
eclipse-quickrex-3.5.0-5.fc8
eclipse-rcp-3.3.0-30.fc8
eclipse-demos-0.0.1-2.fc8
eclipse-pde-runtime-3.3.0-30.fc8


--
Thanks and regards,

Sudheer Satyanarayana
http://binaryvibes.co.in


--
fedora-list mailing list
fedora-list@redhat.com
To unsubscribe: https://www.redhat.com/mailman/listinfo/fedora-list

Greg Sieranski 11-30-2007 05:43 PM

Unable to launch eclipse
 
Sudheer Satyanarayana wrote:

Greg Sieranski wrote:

Sudheer Satyanarayana wrote:

Hi,

Eclipse won't launch on my Fedora x86_64 AMD box. When I try it
displays an error message asking me to check the log file.


Below is what is written the log file

!SUBENTRY 2 net.sourceforge.phpeclipse.ui 2 0 2007-11-30 22:32:02.288
!MESSAGE Missing required bundle
org.eclipse.ui.workbench.texteditor_0.0.0.

!SUBENTRY 2 net.sourceforge.phpeclipse.ui 2 0 2007-11-30 22:32:02.288
!MESSAGE Missing required bundle
net.sourceforge.phpeclipse.webbrowser_0.0.0.

!SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2 0 2007-11-30 22:32:02.288
!MESSAGE Bundle
update@plugins/net.sourceforge.phpeclipse.xml.core_1.1.8/ [165] was
not resolved.
!SUBENTRY 2 net.sourceforge.phpeclipse.xml.core 2 0 2007-11-30
22:32:02.288

!MESSAGE Missing required bundle net.sourceforge.phpeclipse.core_0.0.0.
!SUBENTRY 2 net.sourceforge.phpeclipse.xml.core 2 0 2007-11-30
22:32:02.288

!MESSAGE Missing required bundle org.eclipse.text_0.0.0.


How can I solve this problem?


http://www.fedoraforum.org/forum/showthread.php?t=87279

You can try looking here. What version of eclipse are you using?

Greg Sieranski

I did try that link before posting here. Deleting the .eclipse didn't
help either.


eclipse-phpeclipse-1.1.8-16.fc7
eclipse-platform-3.3.0-30.fc8
eclipse-quickrex-3.5.0-5.fc8
eclipse-rcp-3.3.0-30.fc8
eclipse-demos-0.0.1-2.fc8
eclipse-pde-runtime-3.3.0-30.fc8


Is this a new eclipse install or are you trying to update eclipse to a
new version?


Greg Sieranski

--
fedora-list mailing list
fedora-list@redhat.com
To unsubscribe: https://www.redhat.com/mailman/listinfo/fedora-list

Sudheer Satyanarayana 11-30-2007 05:49 PM

Unable to launch eclipse
 
Greg Sieranski wrote:

Sudheer Satyanarayana wrote:

Greg Sieranski wrote:

Sudheer Satyanarayana wrote:

Hi,

Eclipse won't launch on my Fedora x86_64 AMD box. When I try it
displays an error message asking me to check the log file.


Below is what is written the log file

!SUBENTRY 2 net.sourceforge.phpeclipse.ui 2 0 2007-11-30 22:32:02.288
!MESSAGE Missing required bundle
org.eclipse.ui.workbench.texteditor_0.0.0.

!SUBENTRY 2 net.sourceforge.phpeclipse.ui 2 0 2007-11-30 22:32:02.288
!MESSAGE Missing required bundle
net.sourceforge.phpeclipse.webbrowser_0.0.0.

!SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2 0 2007-11-30 22:32:02.288
!MESSAGE Bundle
update@plugins/net.sourceforge.phpeclipse.xml.core_1.1.8/ [165] was
not resolved.
!SUBENTRY 2 net.sourceforge.phpeclipse.xml.core 2 0 2007-11-30
22:32:02.288
!MESSAGE Missing required bundle
net.sourceforge.phpeclipse.core_0.0.0.
!SUBENTRY 2 net.sourceforge.phpeclipse.xml.core 2 0 2007-11-30
22:32:02.288

!MESSAGE Missing required bundle org.eclipse.text_0.0.0.


How can I solve this problem?


http://www.fedoraforum.org/forum/showthread.php?t=87279

You can try looking here. What version of eclipse are you using?

Greg Sieranski

I did try that link before posting here. Deleting the .eclipse didn't
help either.


eclipse-phpeclipse-1.1.8-16.fc7
eclipse-platform-3.3.0-30.fc8
eclipse-quickrex-3.5.0-5.fc8
eclipse-rcp-3.3.0-30.fc8
eclipse-demos-0.0.1-2.fc8
eclipse-pde-runtime-3.3.0-30.fc8


Is this a new eclipse install or are you trying to update eclipse to a
new version?


Greg Sieranski


It is a fresh Fedora 8 install. I installed eclipse from pirut.

--
Thanks and regards,

Sudheer Satyanarayana
http://binaryvibes.co.in


--
fedora-list mailing list
fedora-list@redhat.com
To unsubscribe: https://www.redhat.com/mailman/listinfo/fedora-list

Greg Sieranski 11-30-2007 06:11 PM

Unable to launch eclipse
 
Sudheer Satyanarayana wrote:

Greg Sieranski wrote:

Sudheer Satyanarayana wrote:

Greg Sieranski wrote:

Sudheer Satyanarayana wrote:

Hi,

Eclipse won't launch on my Fedora x86_64 AMD box. When I try it
displays an error message asking me to check the log file.


Below is what is written the log file

!SUBENTRY 2 net.sourceforge.phpeclipse.ui 2 0 2007-11-30 22:32:02.288
!MESSAGE Missing required bundle
org.eclipse.ui.workbench.texteditor_0.0.0.

!SUBENTRY 2 net.sourceforge.phpeclipse.ui 2 0 2007-11-30 22:32:02.288
!MESSAGE Missing required bundle
net.sourceforge.phpeclipse.webbrowser_0.0.0.

!SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2 0 2007-11-30 22:32:02.288
!MESSAGE Bundle
update@plugins/net.sourceforge.phpeclipse.xml.core_1.1.8/ [165]
was not resolved.
!SUBENTRY 2 net.sourceforge.phpeclipse.xml.core 2 0 2007-11-30
22:32:02.288
!MESSAGE Missing required bundle
net.sourceforge.phpeclipse.core_0.0.0.
!SUBENTRY 2 net.sourceforge.phpeclipse.xml.core 2 0 2007-11-30
22:32:02.288

!MESSAGE Missing required bundle org.eclipse.text_0.0.0.


How can I solve this problem?


http://www.fedoraforum.org/forum/showthread.php?t=87279

You can try looking here. What version of eclipse are you using?

Greg Sieranski

I did try that link before posting here. Deleting the .eclipse
didn't help either.


eclipse-phpeclipse-1.1.8-16.fc7
eclipse-platform-3.3.0-30.fc8
eclipse-quickrex-3.5.0-5.fc8
eclipse-rcp-3.3.0-30.fc8
eclipse-demos-0.0.1-2.fc8
eclipse-pde-runtime-3.3.0-30.fc8


Is this a new eclipse install or are you trying to update eclipse to
a new version?


Greg Sieranski


It is a fresh Fedora 8 install. I installed eclipse from pirut.

my advice would be to remove your current eclipse and download the
eclipse Linux (x86_64/GTK 2) tar.gz from here:

http://download.eclipse.org/eclipse/downloads/drops/R-3.3.1.1-200710231652/index.php

Greg Sieranski

--
fedora-list mailing list
fedora-list@redhat.com
To unsubscribe: https://www.redhat.com/mailman/listinfo/fedora-list

Andrew Overholt 12-04-2007 01:32 PM

Unable to launch eclipse
 
Hi,

Sudheer Satyanarayana wrote:


Eclipse won't launch on my Fedora x86_64 AMD box. When I try it displays
an error message asking me to check the log file.


Please file a bug and include the output of:

for f in `rpm -qa | egrep "eclipse|swt"`; do echo $f; rpm -qV $f; done

Also, include the output of:

which java
java -version


Thanks,

Andrew

--
fedora-list mailing list
fedora-list@redhat.com
To unsubscribe: https://www.redhat.com/mailman/listinfo/fedora-list


All times are GMT. The time now is 06:23 AM.

VBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.