FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read
» Video Reviews

» Linux Archive

Linux-archive is a website aiming to archive linux email lists and to make them easily accessible for linux users/developers.


» Sponsor

» Partners

» Sponsor

Go Back   Linux Archive > Redhat > Fedora User

 
 
LinkBack Thread Tools
 
Old 07-09-2012, 05:11 AM
Ed Greshko
 
Default mount --move in F16

On 07/09/2012 12:27 PM, Norman Gaywood wrote:
> This sequence of commands once worked in F16 (in kernel 3.2.10-3)
>
> mkdir -p /tmp/testing
> cd /tmp/testing/
> mkdir -p foo bar
> mount -t tmpfs tmpfs foo/
> mount --move foo bar/
>
> Sometime around 3.3.0-4 and maybe before the last command above gives
> this message:
>
> mount: wrong fs type, bad option, bad superblock on /tmp/testing/foo,
> missing codepage or helper program, or other error
> In some cases useful info is found in syslog - try
> dmesg | tail or so
>
> This is still the case in 3.4.4-4.fc16, the mount --move does not work.
>
> However, in F17 (3.4.4-5.fc17) the above sequence works fine.
>
> Could someone hit me with a clue stick?

I cannot hit you with a clue stick..... But, I can verify your findings. Sounds
like a bugzilla candidate.


--
Never be afraid to laugh at yourself, after all, you could be missing out on the joke
of the century. -- Dame Edna Everage
--
users mailing list
users@lists.fedoraproject.org
To unsubscribe or change subscription options:
https://admin.fedoraproject.org/mailman/listinfo/users
Guidelines: http://fedoraproject.org/wiki/Mailing_list_guidelines
Have a question? Ask away: http://ask.fedoraproject.org
 
Old 07-09-2012, 07:04 AM
Norman Gaywood
 
Default mount --move in F16

On 9 July 2012 15:11, Ed Greshko <Ed.Greshko@greshko.com> wrote:
> On 07/09/2012 12:27 PM, Norman Gaywood wrote:
>> mount --move foo bar/
>> mount: wrong fs type, bad option, bad superblock on /tmp/testing/foo,
>> missing codepage or helper program, or other error
>> In some cases useful info is found in syslog - try
>> dmesg | tail or so

> I cannot hit you with a clue stick..... But, I can verify your findings. Sounds
> like a bugzilla candidate.

Thanks for checking that. You inspired me to make a bug report:

https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=838447 (mount --move not working)

--
Norman Gaywood, Computer Systems Officer
University of New England, Armidale,
NSW 2351, Australia

ngaywood@une.edu.au Phone: +61 (0)2 6773 3337
http://mcs.une.edu.au/~norm Fax: +61 (0)2 6773 3312

Please avoid sending me Word or Power Point attachments.
See http://www.gnu.org/philosophy/no-word-attachments.html
--
users mailing list
users@lists.fedoraproject.org
To unsubscribe or change subscription options:
https://admin.fedoraproject.org/mailman/listinfo/users
Guidelines: http://fedoraproject.org/wiki/Mailing_list_guidelines
Have a question? Ask away: http://ask.fedoraproject.org
 

Thread Tools




All times are GMT. The time now is 12:16 PM.

VBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.
Copyright 2007 - 2008, www.linux-archive.org