FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read
» Video Reviews

» Linux Archive

Linux-archive is a website aiming to archive linux email lists and to make them easily accessible for linux users/developers.


» Sponsor

» Partners

» Sponsor

Go Back   Linux Archive > Redhat > Fedora User

 
 
LinkBack Thread Tools
 
Old 02-11-2012, 01:40 PM
John Pilkington
 
Default "Starts and stops login and scanning of iSCSI devices" fails and blocks boot for about 1 minute

On 11/02/12 13:28, Clemens Eisserer wrote:

Hi,

Since last update, booting my ssd powered notebook takes quite a lot
of time (2-3min instead of 30s).
In /var/log/boot.log I found the following message:

Failed to start LSB: Starts and stops login and scanning of iSCSI devices.

Is this a known problem? Is there anything I can do to get a more
detailed error message?

Thank you in advance, Clemens


I've been seeing very slow boots too, on F15. I posted a short note, in
passing, on the ATrpms list on 27 Jan. Noone else has commented.


'For the past week I've been seeing very slow boots, with the pauses
apparently coinciding with 'Start and stop mysqld server' and
'sm-client'. It may have started with a kde-related update, or maybe
with my move to behind a router. Seems to work in the end but the pause
is agonising!'


John P



--
users mailing list
users@lists.fedoraproject.org
To unsubscribe or change subscription options:
https://admin.fedoraproject.org/mailman/listinfo/users
Guidelines: http://fedoraproject.org/wiki/Mailing_list_guidelines
Have a question? Ask away: http://ask.fedoraproject.org
 
Old 02-11-2012, 09:53 PM
Tom Horsley
 
Default "Starts and stops login and scanning of iSCSI devices" fails and blocks boot for about 1 minute

On Sat, 11 Feb 2012 23:18:09 +0100
Clemens Eisserer wrote:

> Any idea what could be the problem?
> Having to wait 2-5min for the machine to boot is more annoying than
> one would expect

I see iscsi is still using a sysV init script. I just
ran into this with an old init script:

https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=787366

Perhaps something similar is going on? (Some recent
change to systemd "improved" this - the exact same
init script didn't have this problem till after
I got updates).
--
users mailing list
users@lists.fedoraproject.org
To unsubscribe or change subscription options:
https://admin.fedoraproject.org/mailman/listinfo/users
Guidelines: http://fedoraproject.org/wiki/Mailing_list_guidelines
Have a question? Ask away: http://ask.fedoraproject.org
 

Thread Tools




All times are GMT. The time now is 01:34 PM.

VBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.
Copyright 2007 - 2008, www.linux-archive.org