FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read
» Video Reviews

» Linux Archive

Linux-archive is a website aiming to archive linux email lists and to make them easily accessible for linux users/developers.


» Sponsor

» Partners

» Sponsor

Go Back   Linux Archive > Redhat > Fedora User

 
 
LinkBack Thread Tools
 
Old 12-03-2011, 10:50 PM
John Aldrich
 
Default Hacking Xorg.conf

Ok, for some reason (probably because I'm using an old KVM switch) my Fedora
16 system is not detecting what monitor I have and is refusing to give me a
usable resolution. I have a Dell E2210H wide-screen monitor and it's capable
of 1920x1080 resolution, but I can't get that in Fedora.

Under Windows, the monitor is also not identified, but I AM able to get the
maximum resolution.

I have hacked my xorg.conf in an attempt to get it to display, but it's still
not working. Here's a copy of my xorg.conf (I copied it over the nvidia-
xorg.conf after backing up the nvidia-xorg file as well.):
# RPM Fusion - nvidia-xorg.conf
#
Section "Monitor"
Identifier "Monitor1"
VendorName "Dell"
ModelName "E2210H"
HorizSync 30.0 - 83.0
VertRefresh 50.0 - 75.0
Modeline "1920x1080@75" 148.5 1920 1952 2896 2928 1080 1101 1114 1135
EndSection

Section "Screen"
Identifier "Default Screen"
Monitor "Monitor1"
Device "Videocard0"
DefaultDepth 24
EndSection

Section "Device"
Identifier "Videocard0"
Driver "nvidia"
EndSection

Here's the log file:
[ 20.942]
X.Org X Server 1.11.2
Release Date: 2011-11-04
[ 20.943] X Protocol Version 11, Revision 0
[ 20.943] Build Operating System: x86-12 2.6.32-131.17.1.el6.x86_64
[ 20.943] Current Operating System: Linux slave1.aldrich
3.1.2-1.fc16.x86_64 #1 SMP Tue Nov 22 09:00:57 UTC 2011 x86_64
[ 20.943] Kernel command line: BOOT_IMAGE=/vmlinuz-3.1.2-1.fc16.x86_64
root=UUID=42f98883-c248-4e0a-9e06-7ead55757387 ro rd.md=0 rd.lvm=0 rd.dm=0
KEYTABLE=us quiet SYSFONT=latarcyrheb-sun16 rhgb rd.luks=0 LANG=en_US.UTF-8
[ 20.943] Build Date: 10 November 2011 07:40:04PM
[ 20.943] Build ID: xorg-x11-server 1.11.2-3.fc16
[ 20.943] Current version of pixman: 0.22.2
[ 20.943] Before reporting problems, check http://wiki.x.org
to make sure that you have the latest version.
[ 20.943] Markers: (--) probed, (**) from config file, (==) default setting,
(++) from command line, (!!) notice, (II) informational,
(WW) warning, (EE) error, (NI) not implemented, (??) unknown.
[ 20.943] (==) Log file: "/var/log/Xorg.0.log", Time: Sat Dec 3 20:41:11
2011
[ 20.944] (==) Using config file: "/etc/X11/xorg.conf"
[ 20.944] (==) Using config directory: "/etc/X11/xorg.conf.d"
[ 20.944] (==) Using system config directory "/usr/share/X11/xorg.conf.d"
[ 20.944] (==) No Layout section. Using the first Screen section.
[ 20.944] (**) |-->Screen "Default Screen" (0)
[ 20.944] (**) | |-->Monitor "Monitor1"
[ 20.944] (**) | |-->Device "Videocard0"
[ 20.944] (==) Automatically adding devices
[ 20.944] (==) Automatically enabling devices
[ 20.944] (==) FontPath set to:
catalogue:/etc/X11/fontpath.d,
built-ins
[ 20.944] (**) ModulePath set to
"/usr/lib64/xorg/modules/extensions/nvidia,/usr/lib64/xorg/modules"
[ 20.944] (II) The server relies on udev to provide the list of input
devices.
If no devices become available, reconfigure udev or disable
AutoAddDevices.
[ 20.944] (II) Loader magic: 0x7caac0
[ 20.944] (II) Module ABI versions:
[ 20.944] X.Org ANSI C Emulation: 0.4
[ 20.944] X.Org Video Driver: 11.0
[ 20.944] X.Org XInput driver : 13.0
[ 20.944] X.Org Server Extension : 6.0
[ 20.945] (--) PCI:*(0:0:13:0) 10de:03d6:1043:83a4 rev 162, Mem @
0xde000000/16777216, 0xc0000000/268435456, 0xdd000000/16777216, BIOS @
0x????????/131072
[ 20.946] (II) LoadModule: "extmod"
[ 20.946] (II) Loading /usr/lib64/xorg/modules/extensions/libextmod.so
[ 20.947] (II) Module extmod: vendor="X.Org Foundation"
[ 20.947] compiled for 1.11.2, module version = 1.0.0
[ 20.947] Module class: X.Org Server Extension
[ 20.947] ABI class: X.Org Server Extension, version 6.0
[ 20.947] (II) Loading extension SELinux
[ 20.947] (II) Loading extension MIT-SCREEN-SAVER
[ 20.947] (II) Loading extension XFree86-VidModeExtension
[ 20.947] (II) Loading extension XFree86-DGA
[ 20.947] (II) Loading extension DPMS
[ 20.947] (II) Loading extension XVideo
[ 20.947] (II) Loading extension XVideo-MotionCompensation
[ 20.947] (II) Loading extension X-Resource
[ 20.947] (II) LoadModule: "dbe"
[ 20.947] (II) Loading /usr/lib64/xorg/modules/extensions/libdbe.so
[ 20.947] (II) Module dbe: vendor="X.Org Foundation"
[ 20.947] compiled for 1.11.2, module version = 1.0.0
[ 20.947] Module class: X.Org Server Extension
[ 20.947] ABI class: X.Org Server Extension, version 6.0
[ 20.947] (II) Loading extension DOUBLE-BUFFER
[ 20.947] (II) LoadModule: "glx"
[ 20.947] (II) Loading /usr/lib64/xorg/modules/extensions/nvidia/libglx.so
[ 21.179] (II) Module glx: vendor="NVIDIA Corporation"
[ 21.179] compiled for 4.0.2, module version = 1.0.0
[ 21.179] Module class: X.Org Server Extension
[ 21.179] (II) NVIDIA GLX Module 290.10 Wed Nov 16 18:01:24 PST 2011
[ 21.179] (II) Loading extension GLX
[ 21.179] (II) LoadModule: "record"
[ 21.179] (II) Loading /usr/lib64/xorg/modules/extensions/librecord.so
[ 21.179] (II) Module record: vendor="X.Org Foundation"
[ 21.179] compiled for 1.11.2, module version = 1.13.0
[ 21.179] Module class: X.Org Server Extension
[ 21.179] ABI class: X.Org Server Extension, version 6.0
[ 21.179] (II) Loading extension RECORD
[ 21.179] (II) LoadModule: "dri"
[ 21.180] (II) Loading /usr/lib64/xorg/modules/extensions/libdri.so
[ 21.180] (II) Module dri: vendor="X.Org Foundation"
[ 21.180] compiled for 1.11.2, module version = 1.0.0
[ 21.180] ABI class: X.Org Server Extension, version 6.0
[ 21.180] (II) Loading extension XFree86-DRI
[ 21.180] (II) LoadModule: "dri2"
[ 21.180] (II) Loading /usr/lib64/xorg/modules/extensions/libdri2.so
[ 21.180] (II) Module dri2: vendor="X.Org Foundation"
[ 21.180] compiled for 1.11.2, module version = 1.2.0
[ 21.180] ABI class: X.Org Server Extension, version 6.0
[ 21.180] (II) Loading extension DRI2
[ 21.180] (II) LoadModule: "nvidia"
[ 21.204] (II) Loading /usr/lib64/xorg/modules/drivers/nvidia_drv.so
[ 21.204] (II) Module nvidia: vendor="NVIDIA Corporation"
[ 21.204] compiled for 4.0.2, module version = 1.0.0
[ 21.204] Module class: X.Org Video Driver
[ 21.204] (II) NVIDIA dlloader X Driver 290.10 Wed Nov 16 17:41:10 PST
2011
[ 21.204] (II) NVIDIA Unified Driver for all Supported NVIDIA GPUs
[ 21.204] (++) using VT number 1

[ 21.209] (II) Loading sub module "fb"
[ 21.209] (II) LoadModule: "fb"
[ 21.210] (II) Loading /usr/lib64/xorg/modules/libfb.so
[ 21.210] (II) Module fb: vendor="X.Org Foundation"
[ 21.210] compiled for 1.11.2, module version = 1.0.0
[ 21.210] ABI class: X.Org ANSI C Emulation, version 0.4
[ 21.210] (II) Loading sub module "wfb"
[ 21.210] (II) LoadModule: "wfb"
[ 21.210] (II) Loading /usr/lib64/xorg/modules/libwfb.so
[ 21.210] (II) Module wfb: vendor="X.Org Foundation"
[ 21.211] compiled for 1.11.2, module version = 1.0.0
[ 21.211] ABI class: X.Org ANSI C Emulation, version 0.4
[ 21.211] (II) Loading sub module "ramdac"
[ 21.211] (II) LoadModule: "ramdac"
[ 21.211] (II) Module "ramdac" already built-in
[ 21.211] (II) Loading /usr/lib64/xorg/modules/drivers/nvidia_drv.so
[ 21.211] (II) Loading /usr/lib64/xorg/modules/libwfb.so
[ 21.211] (II) Loading /usr/lib64/xorg/modules/libfb.so
[ 21.211] (II) NVIDIA(0): Creating default Display subsection in Screen
section
"Default Screen" for depth/fbbpp 24/32
[ 21.211] (**) NVIDIA(0): Depth 24, (--) framebuffer bpp 32
[ 21.211] (==) NVIDIA(0): RGB weight 888
[ 21.211] (==) NVIDIA(0): Default visual is TrueColor
[ 21.211] (==) NVIDIA(0): Using gamma correction (1.0, 1.0, 1.0)
[ 21.211] (**) NVIDIA(0): Enabling 2D acceleration
[ 21.665] (WW) NVIDIA(GPU-0): Unable to read EDID for display device CRT-0
[ 21.666] (II) NVIDIA(0): NVIDIA GPU GeForce 7025 / nForce 630a (C61) at
PCI:0:13:0
[ 21.666] (II) NVIDIA(0): (GPU-0)
[ 21.666] (--) NVIDIA(0): Memory: 524288 kBytes
[ 21.666] (--) NVIDIA(0): VideoBIOS: 05.61.32.28.00
[ 21.666] (--) NVIDIA(0): Interlaced video modes are supported on this GPU
[ 21.666] (--) NVIDIA(0): Connected display device(s) on GeForce 7025 /
nForce 630a at
[ 21.667] (--) NVIDIA(0): PCI:0:13:0
[ 21.667] (--) NVIDIA(0): CRT-0
[ 21.667] (--) NVIDIA(0): CRT-0: 350.0 MHz maximum pixel clock
[ 21.667] (**) NVIDIA(0): Using HorizSync/VertRefresh ranges from the EDID
has been
[ 21.667] (**) NVIDIA(0): enabled on all display devices.
[ 21.667] (II) NVIDIA(0): Assigned Display Device: CRT-0
[ 21.667] (==) NVIDIA(0):
[ 21.667] (==) NVIDIA(0): No modes were requested; the default mode
"nvidia-auto-select"
[ 21.667] (==) NVIDIA(0): will be used as the requested mode.
[ 21.667] (==) NVIDIA(0):
[ 21.667] (II) NVIDIA(0): Validated modes:
[ 21.667] (II) NVIDIA(0): "nvidia-auto-select"
[ 21.667] (II) NVIDIA(0): Virtual screen size determined to be 1024 x 768
[ 21.668] (WW) NVIDIA(0): Unable to get display device CRT-0's EDID; cannot
compute DPI
[ 21.668] (WW) NVIDIA(0): from CRT-0's EDID.
[ 21.668] (==) NVIDIA(0): DPI set to (75, 75); computed from built-in
default
[ 21.668] (--) Depth 24 pixmap format is 32 bpp
[ 21.672] (II) NVIDIA(0): Setting mode "nvidia-auto-select"
[ 21.753] (II) Loading extension NV-GLX
[ 21.777] (==) NVIDIA(0): Disabling shared memory pixmaps
[ 21.777] (==) NVIDIA(0): Backing store disabled
[ 21.777] (==) NVIDIA(0): Silken mouse enabled
[ 21.777] (==) NVIDIA(0): DPMS enabled
[ 21.777] (II) Loading extension NV-CONTROL
[ 21.778] (WW) NVIDIA(0): Option "TwinViewXineramaInfoOrder" requested
"DFP", but no
[ 21.778] (WW) NVIDIA(0): such display device could be found, or all
display devices
[ 21.778] (WW) NVIDIA(0): by that name are currently unavailable.
[ 21.778] (WW) NVIDIA(0): Option "TwinViewXineramaInfoOrder" requested
"TV", but no such
[ 21.778] (WW) NVIDIA(0): display device could be found, or all display
devices by
[ 21.778] (WW) NVIDIA(0): that name are currently unavailable.
[ 21.778] (II) Loading extension XINERAMA
[ 21.778] (II) Loading sub module "dri2"
[ 21.778] (II) LoadModule: "dri2"
[ 21.778] (II) Loading /usr/lib64/xorg/modules/extensions/libdri2.so
[ 21.778] (II) Module dri2: vendor="X.Org Foundation"
[ 21.778] compiled for 1.11.2, module version = 1.2.0
[ 21.778] ABI class: X.Org Server Extension, version 6.0
[ 21.778] (II) NVIDIA(0): [DRI2] Setup complete
[ 21.778] (II) NVIDIA(0): [DRI2] VDPAU driver: nvidia
[ 21.778] (==) RandR enabled
[ 21.778] (II) Initializing built-in extension Generic Event Extension
[ 21.778] (II) Initializing built-in extension SHAPE
[ 21.778] (II) Initializing built-in extension MIT-SHM
[ 21.778] (II) Initializing built-in extension XInputExtension
[ 21.778] (II) Initializing built-in extension XTEST
[ 21.778] (II) Initializing built-in extension BIG-REQUESTS
[ 21.778] (II) Initializing built-in extension SYNC
[ 21.779] (II) Initializing built-in extension XKEYBOARD
[ 21.779] (II) Initializing built-in extension XC-MISC
[ 21.779] (II) Initializing built-in extension XINERAMA
[ 21.779] (II) Initializing built-in extension XFIXES
[ 21.779] (II) Initializing built-in extension RENDER
[ 21.779] (II) Initializing built-in extension RANDR
[ 21.779] (II) Initializing built-in extension COMPOSITE
[ 21.779] (II) Initializing built-in extension DAMAGE
[ 21.779] (II) SELinux: Disabled by boolean
[ 21.780] (II) Initializing extension GLX
[ 22.047] (II) config/udev: Adding input device Power Button
(/dev/input/event1)
[ 22.047] (**) Power Button: Applying InputClass "evdev keyboard catchall"
[ 22.047] (**) Power Button: Applying InputClass "system-setup-keyboard"
[ 22.047] (II) LoadModule: "evdev"
[ 22.047] (II) Loading /usr/lib64/xorg/modules/input/evdev_drv.so
[ 22.047] (II) Module evdev: vendor="X.Org Foundation"
[ 22.047] compiled for 1.10.99.902, module version = 2.6.0
[ 22.047] Module class: X.Org XInput Driver
[ 22.047] ABI class: X.Org XInput driver, version 13.0
[ 22.047] (II) Using input driver 'evdev' for 'Power Button'
[ 22.047] (II) Loading /usr/lib64/xorg/modules/input/evdev_drv.so
[ 22.047] (**) Power Button: always reports core events
[ 22.047] (**) evdev: Power Button: Device: "/dev/input/event1"
[ 22.048] (--) evdev: Power Button: Vendor 0 Product 0x1
[ 22.048] (--) evdev: Power Button: Found keys
[ 22.048] (II) evdev: Power Button: Configuring as keyboard
[ 22.048] (**) Option "config_info"
"udev:/sys/devices/LNXSYSTM:00/LNXPWRBN:00/input/input1/event1"
[ 22.048] (II) XINPUT: Adding extended input device "Power Button" (type:
KEYBOARD, id 6)
[ 22.048] (**) Option "xkb_rules" "evdev"
[ 22.048] (**) Option "xkb_model" "pc105+inet"
[ 22.048] (**) Option "xkb_layout" "us"
[ 22.048] (**) Option "xkb_options" "terminate:ctrl_alt_bksp,"
[ 22.075] (II) config/udev: Adding input device Power Button
(/dev/input/event0)
[ 22.076] (**) Power Button: Applying InputClass "evdev keyboard catchall"
[ 22.076] (**) Power Button: Applying InputClass "system-setup-keyboard"
[ 22.076] (II) Using input driver 'evdev' for 'Power Button'
[ 22.076] (II) Loading /usr/lib64/xorg/modules/input/evdev_drv.so
[ 22.076] (**) Power Button: always reports core events
[ 22.076] (**) evdev: Power Button: Device: "/dev/input/event0"
[ 22.076] (--) evdev: Power Button: Vendor 0 Product 0x1
[ 22.076] (--) evdev: Power Button: Found keys
[ 22.076] (II) evdev: Power Button: Configuring as keyboard
[ 22.076] (**) Option "config_info"
"udev:/sys/devices/LNXSYSTM:00/device:00/PNP0C0C:00/input/input0/event0"
[ 22.076] (II) XINPUT: Adding extended input device "Power Button" (type:
KEYBOARD, id 7)
[ 22.076] (**) Option "xkb_rules" "evdev"
[ 22.076] (**) Option "xkb_model" "pc105+inet"
[ 22.076] (**) Option "xkb_layout" "us"
[ 22.076] (**) Option "xkb_options" "terminate:ctrl_alt_bksp,"
[ 22.076] (II) config/udev: Adding input device HDA NVidia Headphone
(/dev/input/event4)
[ 22.076] (II) No input driver/identifier specified (ignoring)
[ 22.077] (II) config/udev: Adding input device AT Translated Set 2 keyboard
(/dev/input/event2)
[ 22.077] (**) AT Translated Set 2 keyboard: Applying InputClass "evdev
keyboard catchall"
[ 22.077] (**) AT Translated Set 2 keyboard: Applying InputClass "system-
setup-keyboard"
[ 22.077] (II) Using input driver 'evdev' for 'AT Translated Set 2
keyboard'
[ 22.077] (II) Loading /usr/lib64/xorg/modules/input/evdev_drv.so
[ 22.077] (**) AT Translated Set 2 keyboard: always reports core events
[ 22.077] (**) evdev: AT Translated Set 2 keyboard: Device:
"/dev/input/event2"
[ 22.077] (--) evdev: AT Translated Set 2 keyboard: Vendor 0x1 Product 0x1
[ 22.077] (--) evdev: AT Translated Set 2 keyboard: Found keys
[ 22.077] (II) evdev: AT Translated Set 2 keyboard: Configuring as keyboard
[ 22.077] (**) Option "config_info"
"udev:/sys/devices/platform/i8042/serio0/input/input2/event2"
[ 22.077] (II) XINPUT: Adding extended input device "AT Translated Set 2
keyboard" (type: KEYBOARD, id 8)
[ 22.077] (**) Option "xkb_rules" "evdev"
[ 22.077] (**) Option "xkb_model" "pc105+inet"
[ 22.077] (**) Option "xkb_layout" "us"
[ 22.077] (**) Option "xkb_options" "terminate:ctrl_alt_bksp,"
[ 22.077] (II) config/udev: Adding input device ImExPS/2 Logitech Explorer
Mouse (/dev/input/event3)
[ 22.077] (**) ImExPS/2 Logitech Explorer Mouse: Applying InputClass "evdev
pointer catchall"
[ 22.077] (II) Using input driver 'evdev' for 'ImExPS/2 Logitech Explorer
Mouse'
[ 22.077] (II) Loading /usr/lib64/xorg/modules/input/evdev_drv.so
[ 22.077] (**) ImExPS/2 Logitech Explorer Mouse: always reports core events
[ 22.077] (**) evdev: ImExPS/2 Logitech Explorer Mouse: Device:
"/dev/input/event3"
[ 22.077] (--) evdev: ImExPS/2 Logitech Explorer Mouse: Vendor 0x2 Product
0x6
[ 22.078] (--) evdev: ImExPS/2 Logitech Explorer Mouse: Found 9 mouse
buttons
[ 22.078] (--) evdev: ImExPS/2 Logitech Explorer Mouse: Found scroll
wheel(s)
[ 22.078] (--) evdev: ImExPS/2 Logitech Explorer Mouse: Found relative axes
[ 22.078] (--) evdev: ImExPS/2 Logitech Explorer Mouse: Found x and y
relative axes
[ 22.078] (II) evdev: ImExPS/2 Logitech Explorer Mouse: Configuring as mouse
[ 22.078] (II) evdev: ImExPS/2 Logitech Explorer Mouse: Adding scrollwheel
support
[ 22.078] (**) evdev: ImExPS/2 Logitech Explorer Mouse: YAxisMapping:
buttons 4 and 5
[ 22.078] (**) evdev: ImExPS/2 Logitech Explorer Mouse: EmulateWheelButton:
4, EmulateWheelInertia: 10, EmulateWheelTimeout: 200
[ 22.078] (**) Option "config_info"
"udev:/sys/devices/platform/i8042/serio1/input/input3/event3"
[ 22.078] (II) XINPUT: Adding extended input device "ImExPS/2 Logitech
Explorer Mouse" (type: MOUSE, id 9)
[ 22.078] (II) evdev: ImExPS/2 Logitech Explorer Mouse: initialized for
relative axes.
[ 22.078] (**) ImExPS/2 Logitech Explorer Mouse: (accel) keeping
acceleration scheme 1
[ 22.078] (**) ImExPS/2 Logitech Explorer Mouse: (accel) acceleration
profile 0
[ 22.078] (**) ImExPS/2 Logitech Explorer Mouse: (accel) acceleration
factor: 2.000
[ 22.078] (**) ImExPS/2 Logitech Explorer Mouse: (accel) acceleration
threshold: 4
[ 22.078] (II) config/udev: Adding input device ImExPS/2 Logitech Explorer
Mouse (/dev/input/mouse0)
[ 22.078] (II) No input driver/identifier specified (ignoring)


Here's the question: How do I get the display to give me the 1920x1080
resolution I want and the system supports?
--
users mailing list
users@lists.fedoraproject.org
To unsubscribe or change subscription options:
https://admin.fedoraproject.org/mailman/listinfo/users
Guidelines: http://fedoraproject.org/wiki/Mailing_list_guidelines
Have a question? Ask away: http://ask.fedoraproject.org
 
Old 12-04-2011, 02:25 PM
Mike Chambers
 
Default Hacking Xorg.conf

On Sat, 2011-12-03 at 18:50 -0500, John Aldrich wrote:
> Ok, for some reason (probably because I'm using an old KVM switch) my Fedora
> 16 system is not detecting what monitor I have and is refusing to give me a
> usable resolution. I have a Dell E2210H wide-screen monitor and it's capable
> of 1920x1080 resolution, but I can't get that in Fedora.

Does it work correctly *without* the kvm switch? Maybe try without, get
it working *then* use the kvm switch and see what happens?


--
Mike Chambers
Madisonville, KY

"The best town on Earth!"

--
users mailing list
users@lists.fedoraproject.org
To unsubscribe or change subscription options:
https://admin.fedoraproject.org/mailman/listinfo/users
Guidelines: http://fedoraproject.org/wiki/Mailing_list_guidelines
Have a question? Ask away: http://ask.fedoraproject.org
 
Old 12-04-2011, 02:34 PM
Marko Vojinovic
 
Default Hacking Xorg.conf

On Saturday 03 December 2011 18:50:57 John Aldrich wrote:
> Ok, for some reason (probably because I'm using an old KVM switch) my Fedora
> 16 system is not detecting what monitor I have and is refusing to give me a
> usable resolution. I have a Dell E2210H wide-screen monitor and it's
> capable of 1920x1080 resolution, but I can't get that in Fedora.

Yes, the culprit is most probably the KVM switch. If you plug the monitor
directly, X should obtain the EDID data and everything would Just Work. But
the KVM switch is interfering with this, hence automatic resolution detection
doesn't work.

> I have hacked my xorg.conf in an attempt to get it to display, but it's
> still not working. Here's a copy of my xorg.conf (I copied it over the
> nvidia- xorg.conf after backing up the nvidia-xorg file as well.):
> # RPM Fusion - nvidia-xorg.conf
> #
> Section "Monitor"
> Identifier "Monitor1"
> VendorName "Dell"
> ModelName "E2210H"
> HorizSync 30.0 - 83.0
> VertRefresh 50.0 - 75.0
> Modeline "1920x1080@75" 148.5 1920 1952 2896 2928 1080 1101 1114 1135

I suggest to rename the mode from "1920x1080@75" to "1920x1080", for two
reasons: (1) it is simpler, and (2) your monitor actually works at 60Hz (as
per Dell documentation), as most flat panel monitors do.

In addition, you might try to put the hsync/vsync signs as well (just to be
sure). The Dell docs for your model say that they are +/+, so the full
modeline should look like this (all in one line, beware of wordwrap):

Modeline "1920x1080" 148.5 1920 1952 2896 2928 1080 1101 1114 1135 +hsync
+vsync

Of course, I cannot be sure about the above numbers, but I hope you know that
they are correct.

// N.B. You can check this if you plug in the monitor directly (without the
KVM switch), boot Fedora and look into the /var/log/Xorg.0.log --- the EDID
data should be obtained and all available modes listed somewhere in the file,
with the full modeline data each. //

> EndSection
>
> Section "Screen"
> Identifier "Default Screen"
> Monitor "Monitor1"
> Device "Videocard0"
> DefaultDepth 24

You didn't ask for your manually configured mode to be actually used. Add the
following in this section:

SubSection "Display"
Viewport 0 0
Depth 24
Modes "1920x1080" "1024x768"
EndSubSection

I assume you have renamed the modeline above to remove the "@75" part from the
name. It's simpler, really. The second resolution is the fallback, in case
something goes wrong with the first one.

> EndSection
>
> Section "Device"
> Identifier "Videocard0"
> Driver "nvidia"
> EndSection

Save the new xorg.conf and restart X (or reboot the machine). If all is well,
it should pick up your manual modeline and use it. If not, send again the
xorg.conf and the new /var/log/Xorg.0.log, to see what else might be wrong.

> Here's the log file:

The X log file is very informative, and it is helpful to know how to look for
relevant parts in case of problems. I'll try to point out the places which are
relevant in this case (I don't want to trim anything so that you can have a
feeling where in the file to look for this stuff):

> [ 20.942]
> X.Org X Server 1.11.2
> Release Date: 2011-11-04
> [ 20.943] X Protocol Version 11, Revision 0
> [ 20.943] Build Operating System: x86-12 2.6.32-131.17.1.el6.x86_64
> [ 20.943] Current Operating System: Linux slave1.aldrich
> 3.1.2-1.fc16.x86_64 #1 SMP Tue Nov 22 09:00:57 UTC 2011 x86_64
> [ 20.943] Kernel command line: BOOT_IMAGE=/vmlinuz-3.1.2-1.fc16.x86_64
> root=UUID=42f98883-c248-4e0a-9e06-7ead55757387 ro rd.md=0 rd.lvm=0 rd.dm=0
> KEYTABLE=us quiet SYSFONT=latarcyrheb-sun16 rhgb rd.luks=0 LANG=en_US.UTF-8
> [ 20.943] Build Date: 10 November 2011 07:40:04PM
> [ 20.943] Build ID: xorg-x11-server 1.11.2-3.fc16
> [ 20.943] Current version of pixman: 0.22.2
> [ 20.943] Before reporting problems, check http://wiki.x.org
> to make sure that you have the latest version.
> [ 20.943] Markers: (--) probed, (**) from config file, (==) default
> setting, (++) from command line, (!!) notice, (II) informational,
> (WW) warning, (EE) error, (NI) not implemented, (??) unknown.

Get familiar with the above notation. In particular, the (**), (WW) and (EE)
are always worth looking at.

> [ 20.943] (==) Log file: "/var/log/Xorg.0.log", Time: Sat Dec 3 20:41:11
> 2011
> [ 20.944] (==) Using config file: "/etc/X11/xorg.conf"
> [ 20.944] (==) Using config directory: "/etc/X11/xorg.conf.d"
> [ 20.944] (==) Using system config directory "/usr/share/X11/xorg.conf.d"
> [ 20.944] (==) No Layout section. Using the first Screen section. [
> 20.944] (**) |-->Screen "Default Screen" (0)
> [ 20.944] (**) | |-->Monitor "Monitor1"
> [ 20.944] (**) | |-->Device "Videocard0"
> [ 20.944] (==) Automatically adding devices
> [ 20.944] (==) Automatically enabling devices
> [ 20.944] (==) FontPath set to:
> catalogue:/etc/X11/fontpath.d,
> built-ins
> [ 20.944] (**) ModulePath set to
> "/usr/lib64/xorg/modules/extensions/nvidia,/usr/lib64/xorg/modules"
> [ 20.944] (II) The server relies on udev to provide the list of input
> devices.
> If no devices become available, reconfigure udev or disable
> AutoAddDevices.
> [ 20.944] (II) Loader magic: 0x7caac0
> [ 20.944] (II) Module ABI versions:
> [ 20.944] X.Org ANSI C Emulation: 0.4
> [ 20.944] X.Org Video Driver: 11.0
> [ 20.944] X.Org XInput driver : 13.0
> [ 20.944] X.Org Server Extension : 6.0
> [ 20.945] (--) PCI:*(0:0:13:0) 10de:03d6:1043:83a4 rev 162, Mem @
> 0xde000000/16777216, 0xc0000000/268435456, 0xdd000000/16777216, BIOS @
> 0x????????/131072
> [ 20.946] (II) LoadModule: "extmod"
> [ 20.946] (II) Loading /usr/lib64/xorg/modules/extensions/libextmod.so
> [ 20.947] (II) Module extmod: vendor="X.Org Foundation"
> [ 20.947] compiled for 1.11.2, module version = 1.0.0
> [ 20.947] Module class: X.Org Server Extension
> [ 20.947] ABI class: X.Org Server Extension, version 6.0
> [ 20.947] (II) Loading extension SELinux
> [ 20.947] (II) Loading extension MIT-SCREEN-SAVER
> [ 20.947] (II) Loading extension XFree86-VidModeExtension
> [ 20.947] (II) Loading extension XFree86-DGA
> [ 20.947] (II) Loading extension DPMS
> [ 20.947] (II) Loading extension XVideo
> [ 20.947] (II) Loading extension XVideo-MotionCompensation
> [ 20.947] (II) Loading extension X-Resource
> [ 20.947] (II) LoadModule: "dbe"
> [ 20.947] (II) Loading /usr/lib64/xorg/modules/extensions/libdbe.so
> [ 20.947] (II) Module dbe: vendor="X.Org Foundation"
> [ 20.947] compiled for 1.11.2, module version = 1.0.0
> [ 20.947] Module class: X.Org Server Extension
> [ 20.947] ABI class: X.Org Server Extension, version 6.0
> [ 20.947] (II) Loading extension DOUBLE-BUFFER
> [ 20.947] (II) LoadModule: "glx"
> [ 20.947] (II) Loading
> /usr/lib64/xorg/modules/extensions/nvidia/libglx.so [ 21.179] (II)
> Module glx: vendor="NVIDIA Corporation"
> [ 21.179] compiled for 4.0.2, module version = 1.0.0
> [ 21.179] Module class: X.Org Server Extension
> [ 21.179] (II) NVIDIA GLX Module 290.10 Wed Nov 16 18:01:24 PST 2011
> [ 21.179] (II) Loading extension GLX
> [ 21.179] (II) LoadModule: "record"
> [ 21.179] (II) Loading /usr/lib64/xorg/modules/extensions/librecord.so
> [ 21.179] (II) Module record: vendor="X.Org Foundation"
> [ 21.179] compiled for 1.11.2, module version = 1.13.0
> [ 21.179] Module class: X.Org Server Extension
> [ 21.179] ABI class: X.Org Server Extension, version 6.0
> [ 21.179] (II) Loading extension RECORD
> [ 21.179] (II) LoadModule: "dri"
> [ 21.180] (II) Loading /usr/lib64/xorg/modules/extensions/libdri.so
> [ 21.180] (II) Module dri: vendor="X.Org Foundation"
> [ 21.180] compiled for 1.11.2, module version = 1.0.0
> [ 21.180] ABI class: X.Org Server Extension, version 6.0
> [ 21.180] (II) Loading extension XFree86-DRI
> [ 21.180] (II) LoadModule: "dri2"
> [ 21.180] (II) Loading /usr/lib64/xorg/modules/extensions/libdri2.so
> [ 21.180] (II) Module dri2: vendor="X.Org Foundation"
> [ 21.180] compiled for 1.11.2, module version = 1.2.0
> [ 21.180] ABI class: X.Org Server Extension, version 6.0
> [ 21.180] (II) Loading extension DRI2
> [ 21.180] (II) LoadModule: "nvidia"
> [ 21.204] (II) Loading /usr/lib64/xorg/modules/drivers/nvidia_drv.so
> [ 21.204] (II) Module nvidia: vendor="NVIDIA Corporation"
> [ 21.204] compiled for 4.0.2, module version = 1.0.0
> [ 21.204] Module class: X.Org Video Driver
> [ 21.204] (II) NVIDIA dlloader X Driver 290.10 Wed Nov 16 17:41:10 PST
> 2011
> [ 21.204] (II) NVIDIA Unified Driver for all Supported NVIDIA GPUs
> [ 21.204] (++) using VT number 1
>
> [ 21.209] (II) Loading sub module "fb"
> [ 21.209] (II) LoadModule: "fb"
> [ 21.210] (II) Loading /usr/lib64/xorg/modules/libfb.so
> [ 21.210] (II) Module fb: vendor="X.Org Foundation"
> [ 21.210] compiled for 1.11.2, module version = 1.0.0
> [ 21.210] ABI class: X.Org ANSI C Emulation, version 0.4
> [ 21.210] (II) Loading sub module "wfb"
> [ 21.210] (II) LoadModule: "wfb"
> [ 21.210] (II) Loading /usr/lib64/xorg/modules/libwfb.so
> [ 21.210] (II) Module wfb: vendor="X.Org Foundation"
> [ 21.211] compiled for 1.11.2, module version = 1.0.0
> [ 21.211] ABI class: X.Org ANSI C Emulation, version 0.4
> [ 21.211] (II) Loading sub module "ramdac"
> [ 21.211] (II) LoadModule: "ramdac"
> [ 21.211] (II) Module "ramdac" already built-in
> [ 21.211] (II) Loading /usr/lib64/xorg/modules/drivers/nvidia_drv.so
> [ 21.211] (II) Loading /usr/lib64/xorg/modules/libwfb.so
> [ 21.211] (II) Loading /usr/lib64/xorg/modules/libfb.so
> [ 21.211] (II) NVIDIA(0): Creating default Display subsection in Screen
> section
> "Default Screen" for depth/fbbpp 24/32
> [ 21.211] (**) NVIDIA(0): Depth 24, (--) framebuffer bpp 32
> [ 21.211] (==) NVIDIA(0): RGB weight 888
> [ 21.211] (==) NVIDIA(0): Default visual is TrueColor
> [ 21.211] (==) NVIDIA(0): Using gamma correction (1.0, 1.0, 1.0)
> [ 21.211] (**) NVIDIA(0): Enabling 2D acceleration
> [ 21.665] (WW) NVIDIA(GPU-0): Unable to read EDID for display device
> CRT-0 [ 21.666] (II) NVIDIA(0): NVIDIA GPU GeForce 7025 / nForce 630a
> (C61) at PCI:0:13:0

This is the first signal of the problem --- the EDID data could not be read,
probably since the KVM switch is plugged between the monitor and the computer.
The EDID data contains the information about the supported resolutions.

> [ 21.666] (II) NVIDIA(0): (GPU-0)
> [ 21.666] (--) NVIDIA(0): Memory: 524288 kBytes
> [ 21.666] (--) NVIDIA(0): VideoBIOS: 05.61.32.28.00
> [ 21.666] (--) NVIDIA(0): Interlaced video modes are supported on this
> GPU [ 21.666] (--) NVIDIA(0): Connected display device(s) on GeForce
> 7025 / nForce 630a at
> [ 21.667] (--) NVIDIA(0): PCI:0:13:0
> [ 21.667] (--) NVIDIA(0): CRT-0
> [ 21.667] (--) NVIDIA(0): CRT-0: 350.0 MHz maximum pixel clock
> [ 21.667] (**) NVIDIA(0): Using HorizSync/VertRefresh ranges from the
> EDID has been
> [ 21.667] (**) NVIDIA(0): enabled on all display devices.
> [ 21.667] (II) NVIDIA(0): Assigned Display Device: CRT-0
> [ 21.667] (==) NVIDIA(0):
> [ 21.667] (==) NVIDIA(0): No modes were requested; the default mode
> "nvidia-auto-select"
> [ 21.667] (==) NVIDIA(0): will be used as the requested mode.

This part informs you that you didn't request any particular resolution to be
used (the missing subsection in the "Screen" section in xorg.conf). You did
specify the modeline, but did not ask for it to be used...

> [ 21.667] (==) NVIDIA(0):
> [ 21.667] (II) NVIDIA(0): Validated modes:
> [ 21.667] (II) NVIDIA(0): "nvidia-auto-select"
> [ 21.667] (II) NVIDIA(0): Virtual screen size determined to be 1024 x 768

... so X falls back to the hard-coded default, which is 1024x768. This is
chosen since this resolution should be available on *all* monitors which
follow the VESA standards, and represents the "safest" fallback choice.

> [ 21.668] (WW) NVIDIA(0): Unable to get display device CRT-0's EDID;
> cannot compute DPI
> [ 21.668] (WW) NVIDIA(0): from CRT-0's EDID.
> [ 21.668] (==) NVIDIA(0): DPI set to (75, 75); computed from built-in
> default

X tries again to read the EDID (this time to obtain the DPI info), fails
again, and uses the built-in default instead.

> [ 21.668] (--) Depth 24 pixmap format is 32 bpp
> [ 21.672] (II) NVIDIA(0): Setting mode "nvidia-auto-select"
> [ 21.753] (II) Loading extension NV-GLX
> [ 21.777] (==) NVIDIA(0): Disabling shared memory pixmaps
> [ 21.777] (==) NVIDIA(0): Backing store disabled
> [ 21.777] (==) NVIDIA(0): Silken mouse enabled
> [ 21.777] (==) NVIDIA(0): DPMS enabled
> [ 21.777] (II) Loading extension NV-CONTROL
> [ 21.778] (WW) NVIDIA(0): Option "TwinViewXineramaInfoOrder" requested
> "DFP", but no
> [ 21.778] (WW) NVIDIA(0): such display device could be found, or all
> display devices
> [ 21.778] (WW) NVIDIA(0): by that name are currently unavailable.
> [ 21.778] (WW) NVIDIA(0): Option "TwinViewXineramaInfoOrder" requested
> "TV", but no such
> [ 21.778] (WW) NVIDIA(0): display device could be found, or all
> display devices by
> [ 21.778] (WW) NVIDIA(0): that name are currently unavailable.

I am not exactly sure why X wants to set up Xinerama, but this should not be
related to the resolution problem, and I guess it can be ignored.

> [ 21.778] (II) Loading extension XINERAMA
> [ 21.778] (II) Loading sub module "dri2"
> [ 21.778] (II) LoadModule: "dri2"
> [ 21.778] (II) Loading /usr/lib64/xorg/modules/extensions/libdri2.so
> [ 21.778] (II) Module dri2: vendor="X.Org Foundation"
> [ 21.778] compiled for 1.11.2, module version = 1.2.0
> [ 21.778] ABI class: X.Org Server Extension, version 6.0
> [ 21.778] (II) NVIDIA(0): [DRI2] Setup complete
> [ 21.778] (II) NVIDIA(0): [DRI2] VDPAU driver: nvidia
> [ 21.778] (==) RandR enabled
> [ 21.778] (II) Initializing built-in extension Generic Event Extension
> [ 21.778] (II) Initializing built-in extension SHAPE
> [ 21.778] (II) Initializing built-in extension MIT-SHM
> [ 21.778] (II) Initializing built-in extension XInputExtension
> [ 21.778] (II) Initializing built-in extension XTEST
> [ 21.778] (II) Initializing built-in extension BIG-REQUESTS
> [ 21.778] (II) Initializing built-in extension SYNC
> [ 21.779] (II) Initializing built-in extension XKEYBOARD
> [ 21.779] (II) Initializing built-in extension XC-MISC
> [ 21.779] (II) Initializing built-in extension XINERAMA
> [ 21.779] (II) Initializing built-in extension XFIXES
> [ 21.779] (II) Initializing built-in extension RENDER
> [ 21.779] (II) Initializing built-in extension RANDR
> [ 21.779] (II) Initializing built-in extension COMPOSITE
> [ 21.779] (II) Initializing built-in extension DAMAGE
> [ 21.779] (II) SELinux: Disabled by boolean
> [ 21.780] (II) Initializing extension GLX
> [ 22.047] (II) config/udev: Adding input device Power Button
> (/dev/input/event1)
> [ 22.047] (**) Power Button: Applying InputClass "evdev keyboard
> catchall" [ 22.047] (**) Power Button: Applying InputClass
> "system-setup-keyboard" [ 22.047] (II) LoadModule: "evdev"
> [ 22.047] (II) Loading /usr/lib64/xorg/modules/input/evdev_drv.so
> [ 22.047] (II) Module evdev: vendor="X.Org Foundation"
> [ 22.047] compiled for 1.10.99.902, module version = 2.6.0
> [ 22.047] Module class: X.Org XInput Driver
> [ 22.047] ABI class: X.Org XInput driver, version 13.0
> [ 22.047] (II) Using input driver 'evdev' for 'Power Button'
> [ 22.047] (II) Loading /usr/lib64/xorg/modules/input/evdev_drv.so
> [ 22.047] (**) Power Button: always reports core events
> [ 22.047] (**) evdev: Power Button: Device: "/dev/input/event1"
> [ 22.048] (--) evdev: Power Button: Vendor 0 Product 0x1
> [ 22.048] (--) evdev: Power Button: Found keys
> [ 22.048] (II) evdev: Power Button: Configuring as keyboard
> [ 22.048] (**) Option "config_info"
> "udev:/sys/devices/LNXSYSTM:00/LNXPWRBN:00/input/input1/event1"
> [ 22.048] (II) XINPUT: Adding extended input device "Power Button" (type:
> KEYBOARD, id 6)
> [ 22.048] (**) Option "xkb_rules" "evdev"
> [ 22.048] (**) Option "xkb_model" "pc105+inet"
> [ 22.048] (**) Option "xkb_layout" "us"
> [ 22.048] (**) Option "xkb_options" "terminate:ctrl_alt_bksp,"
> [ 22.075] (II) config/udev: Adding input device Power Button
> (/dev/input/event0)
> [ 22.076] (**) Power Button: Applying InputClass "evdev keyboard
> catchall" [ 22.076] (**) Power Button: Applying InputClass
> "system-setup-keyboard" [ 22.076] (II) Using input driver 'evdev' for
> 'Power Button'
> [ 22.076] (II) Loading /usr/lib64/xorg/modules/input/evdev_drv.so
> [ 22.076] (**) Power Button: always reports core events
> [ 22.076] (**) evdev: Power Button: Device: "/dev/input/event0"
> [ 22.076] (--) evdev: Power Button: Vendor 0 Product 0x1
> [ 22.076] (--) evdev: Power Button: Found keys
> [ 22.076] (II) evdev: Power Button: Configuring as keyboard
> [ 22.076] (**) Option "config_info"
> "udev:/sys/devices/LNXSYSTM:00/device:00/PNP0C0C:00/input/input0/event0"
> [ 22.076] (II) XINPUT: Adding extended input device "Power Button" (type:
> KEYBOARD, id 7)
> [ 22.076] (**) Option "xkb_rules" "evdev"
> [ 22.076] (**) Option "xkb_model" "pc105+inet"
> [ 22.076] (**) Option "xkb_layout" "us"
> [ 22.076] (**) Option "xkb_options" "terminate:ctrl_alt_bksp,"
> [ 22.076] (II) config/udev: Adding input device HDA NVidia Headphone
> (/dev/input/event4)
> [ 22.076] (II) No input driver/identifier specified (ignoring)
> [ 22.077] (II) config/udev: Adding input device AT Translated Set 2
> keyboard (/dev/input/event2)
> [ 22.077] (**) AT Translated Set 2 keyboard: Applying InputClass "evdev
> keyboard catchall"
> [ 22.077] (**) AT Translated Set 2 keyboard: Applying InputClass "system-
> setup-keyboard"
> [ 22.077] (II) Using input driver 'evdev' for 'AT Translated Set 2
> keyboard'
> [ 22.077] (II) Loading /usr/lib64/xorg/modules/input/evdev_drv.so
> [ 22.077] (**) AT Translated Set 2 keyboard: always reports core events
> [ 22.077] (**) evdev: AT Translated Set 2 keyboard: Device:
> "/dev/input/event2"
> [ 22.077] (--) evdev: AT Translated Set 2 keyboard: Vendor 0x1 Product
> 0x1 [ 22.077] (--) evdev: AT Translated Set 2 keyboard: Found keys
> [ 22.077] (II) evdev: AT Translated Set 2 keyboard: Configuring as
> keyboard [ 22.077] (**) Option "config_info"
> "udev:/sys/devices/platform/i8042/serio0/input/input2/event2"
> [ 22.077] (II) XINPUT: Adding extended input device "AT Translated Set 2
> keyboard" (type: KEYBOARD, id 8)
> [ 22.077] (**) Option "xkb_rules" "evdev"
> [ 22.077] (**) Option "xkb_model" "pc105+inet"
> [ 22.077] (**) Option "xkb_layout" "us"
> [ 22.077] (**) Option "xkb_options" "terminate:ctrl_alt_bksp,"
> [ 22.077] (II) config/udev: Adding input device ImExPS/2 Logitech
> Explorer Mouse (/dev/input/event3)
> [ 22.077] (**) ImExPS/2 Logitech Explorer Mouse: Applying InputClass
> "evdev pointer catchall"
> [ 22.077] (II) Using input driver 'evdev' for 'ImExPS/2 Logitech Explorer
> Mouse'
> [ 22.077] (II) Loading /usr/lib64/xorg/modules/input/evdev_drv.so
> [ 22.077] (**) ImExPS/2 Logitech Explorer Mouse: always reports core
> events [ 22.077] (**) evdev: ImExPS/2 Logitech Explorer Mouse: Device:
> "/dev/input/event3"
> [ 22.077] (--) evdev: ImExPS/2 Logitech Explorer Mouse: Vendor 0x2
> Product 0x6
> [ 22.078] (--) evdev: ImExPS/2 Logitech Explorer Mouse: Found 9 mouse
> buttons
> [ 22.078] (--) evdev: ImExPS/2 Logitech Explorer Mouse: Found scroll
> wheel(s)
> [ 22.078] (--) evdev: ImExPS/2 Logitech Explorer Mouse: Found relative
> axes [ 22.078] (--) evdev: ImExPS/2 Logitech Explorer Mouse: Found x and
> y relative axes
> [ 22.078] (II) evdev: ImExPS/2 Logitech Explorer Mouse: Configuring as
> mouse [ 22.078] (II) evdev: ImExPS/2 Logitech Explorer Mouse: Adding
> scrollwheel support
> [ 22.078] (**) evdev: ImExPS/2 Logitech Explorer Mouse: YAxisMapping:
> buttons 4 and 5
> [ 22.078] (**) evdev: ImExPS/2 Logitech Explorer Mouse:
> EmulateWheelButton: 4, EmulateWheelInertia: 10, EmulateWheelTimeout: 200
> [ 22.078] (**) Option "config_info"
> "udev:/sys/devices/platform/i8042/serio1/input/input3/event3"
> [ 22.078] (II) XINPUT: Adding extended input device "ImExPS/2 Logitech
> Explorer Mouse" (type: MOUSE, id 9)
> [ 22.078] (II) evdev: ImExPS/2 Logitech Explorer Mouse: initialized for
> relative axes.
> [ 22.078] (**) ImExPS/2 Logitech Explorer Mouse: (accel) keeping
> acceleration scheme 1
> [ 22.078] (**) ImExPS/2 Logitech Explorer Mouse: (accel) acceleration
> profile 0
> [ 22.078] (**) ImExPS/2 Logitech Explorer Mouse: (accel) acceleration
> factor: 2.000
> [ 22.078] (**) ImExPS/2 Logitech Explorer Mouse: (accel) acceleration
> threshold: 4
> [ 22.078] (II) config/udev: Adding input device ImExPS/2 Logitech
> Explorer Mouse (/dev/input/mouse0)
> [ 22.078] (II) No input driver/identifier specified (ignoring)
>
>
> Here's the question: How do I get the display to give me the 1920x1080
> resolution I want and the system supports?

Ok, modify the xorg.conf as given above, and retry. I am not sure it will
work, but fixing xorg.conf is typically the first thing to do when
troubleshooting these problems. If it doesn't work, post again the
/var/log/Xorg.0.log, it should tell us what else might be wrong.

HTH, :-)
Marko


--
users mailing list
users@lists.fedoraproject.org
To unsubscribe or change subscription options:
https://admin.fedoraproject.org/mailman/listinfo/users
Guidelines: http://fedoraproject.org/wiki/Mailing_list_guidelines
Have a question? Ask away: http://ask.fedoraproject.org
 

Thread Tools




All times are GMT. The time now is 09:00 PM.

VBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.
Copyright 2007 - 2008, www.linux-archive.org