Linux Archive

Linux Archive (http://www.linux-archive.org/)
-   Fedora User (http://www.linux-archive.org/fedora-user/)
-   -   Another weird systemd problem (I guess) : stunnel (http://www.linux-archive.org/fedora-user/535522-another-weird-systemd-problem-i-guess-stunnel.html)

Tom Horsley 06-05-2011 08:36 PM

Another weird systemd problem (I guess) : stunnel
 
I run stunnel as a service using an old sysv style
service init.d script I cobbled up a while back. I
checked to make sure it dynamically creates the
/var/run/stunnel directory it needs since /var/run
is now tempfs, and it already had code to do that.

The service appears to start, and I can even see
stunnel processes running, but if I try to actually
use the stunnel connection, it doesn't work, for
example:

postfix/smtpd[2568]: lost connection after CONNECT from localhost[127.0.0.1]

That is postfix trying to use stunnel to talk to
a relayhost to send mail right after a boot.

Weirdly, if I do "service stunnel restart", I can
then use stunnel with no problems.

I finally put this line in rc.local, and stunnel
seems to be working now when I boot:

/bin/bash -c 'sleep 5 ; service stunnel restart' > /dev/null 2>&1 < /dev/null &

I can't think what might not be working at the time
the stunnel service originally starts, since it is
very late in boot.log, but maybe it has the same
problem folks have been reporting with sendmail and
NFS mounts?
--
users mailing list
users@lists.fedoraproject.org
To unsubscribe or change subscription options:
https://admin.fedoraproject.org/mailman/listinfo/users
Guidelines: http://fedoraproject.org/wiki/Mailing_list_guidelines


All times are GMT. The time now is 05:50 AM.

VBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.