FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read
» Video Reviews

» Linux Archive

Linux-archive is a website aiming to archive linux email lists and to make them easily accessible for linux users/developers.


» Sponsor

» Partners

» Sponsor

Go Back   Linux Archive > Redhat > Fedora User

 
 
LinkBack Thread Tools
 
Old 02-24-2010, 06:45 PM
"Daniel B. Thurman"
 
Default F12: Sendmail, clamav-milter & spamass-milter

I have spent weeks trying to resolve the following issues:

I have F9/10/11 working just fine.

1) SendMail - I can get SM to run, but I am unable to
send outgoing email messages. Why? Because
of some sort of authentication issue refuses to
accept the password.

Using authentication, I am constantly asked to provide
the password via Thunderbird and in failing to accept
authorization, it simply disconnects from sendmail.

I have added non-authorization step as well, and it is
simply rejected the connection with no prompts for
a password.

From the Thunderbird client, the error message reported is:

Sending of message failed.
The message could not be sent using SMTP server mx1.domain.com
for an unknown reason. Please verify that your SMTP server settings
are correct and try again, or contact your network administrator.

In the above two cases, the error message I got is:

[...] <host/domain>.com [X.X.X.X] did not issue
MAIL/EXPN/VRFY/ETRN during connection to MTA

2) Until the most recent update, I had clamav-milter working
but now, even though a socket is created, an error is
reported as:

Feb 24 10:59:15 <host> clamav-milter[9203]: +++ Started at Wed Feb 24
10:59:15 2010
Feb 24 10:59:15 <host> clamav-milter[9204]: No ClamdSocket specified
Feb 24 10:59:15 <host> clamav-milter[9204]: Failed to init the socket pool

There are no clamav-milter messages in maillog, where
there were previously.

3) Spamass-milter starts and *seems* to work, a socket is
created, but no information is yet available at this time
so I do not know if this works.

I have removed and installed all of the components several times
but that does not seem to change anything.

Are there any pointers on how I can test/proceed into getting these
issues resolved?

Kind regards,
Dan

--
users mailing list
users@lists.fedoraproject.org
To unsubscribe or change subscription options:
https://admin.fedoraproject.org/mailman/listinfo/users
Guidelines: http://fedoraproject.org/wiki/Mailing_list_guidelines
 

Thread Tools




All times are GMT. The time now is 05:18 AM.

VBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.
Copyright 2007 - 2008, www.linux-archive.org