Linux Archive

Linux Archive (http://www.linux-archive.org/)
-   Fedora Directory (http://www.linux-archive.org/fedora-directory/)
-   -   dirsrv-admin: Failed to install a local copy of 389-admin-1.1.jar or one of its supporting files (http://www.linux-archive.org/fedora-directory/690002-dirsrv-admin-failed-install-local-copy-389-admin-1-1-jar-one-its-supporting-files.html)

Arnold Werschky 08-02-2012 06:46 PM

dirsrv-admin: Failed to install a local copy of 389-admin-1.1.jar or one of its supporting files
 
Finally got the 389 server running over SSL....but some things had to manually configured.
Now I'm able to connect over the 389-console, but when I click on the Administration Server I get this error.

Same error on the Directory Server.
The rpms for console and admin are installed.
I ran setup-ds-admin.pl -u as suggested in an earlier thread, and that didn't help.

Any ideas?
Thanks!
--
389 users mailing list
389-users@lists.fedoraproject.org
https://admin.fedoraproject.org/mailman/listinfo/389-users

Chun Tat David Chu 08-02-2012 07:12 PM

dirsrv-admin: Failed to install a local copy of 389-admin-1.1.jar or one of its supporting files
 
What error are you seeing?

If the error is "Failed to install a local copy of 389-admin-1.1.jar or one of its supporting files" then I have seen that before.

What user is running the slapd process?* If it is root then it is wrong and should be something else.


I had this problem previously and the reason was because the slapd process was running as a wrong user.

- dc

On Thu, Aug 2, 2012 at 2:46 PM, Arnold Werschky <ag+389@amergint.com> wrote:

Finally got the 389 server running over SSL....but some things had to manually configured.
Now I'm able to connect over the 389-console, but when I click on the Administration Server I get this error.


Same error on the Directory Server.
The rpms for console and admin are installed.
I ran setup-ds-admin.pl -u as suggested in an earlier thread, and that didn't help.


Any ideas?
Thanks!

--

389 users mailing list

389-users@lists.fedoraproject.org

https://admin.fedoraproject.org/mailman/listinfo/389-users


--
389 users mailing list
389-users@lists.fedoraproject.org
https://admin.fedoraproject.org/mailman/listinfo/389-users

Arnold Werschky 08-02-2012 08:27 PM

dirsrv-admin: Failed to install a local copy of 389-admin-1.1.jar or one of its supporting files
 
That's the correct error, but it looks like slapd is being run by the ldap user:
ldap * * *5370 *0.0 *0.7 2670848 27996 ? * * * Sl * 12:14 * 0:05 /usr/sbin/ns-slapd -D /etc/dirsrv/slapd-ldap-xxxx -i /var/run/dirsrv/slapd-ldap-xxxx.pid -w /var/run/dirsrv/slapd-ldap-xxxx.startpid

Permissions of the /usr/share/dirsrv/html/java/ directory are as follows:-rw-r--r-- 1 root root * 35001 Aug *8 *2011 389-admin-1.1.8_en.jar-rw-r--r-- 1 root root *181013 Aug *8 *2011 389-admin-1.1.8.jar
lrwxrwxrwx 1 root root * * *22 Aug *1 17:15 389-admin-1.1_en.jar -> 389-admin-1.1.8_en.jarlrwxrwxrwx 1 root root * * *19 Aug *1 17:15 389-admin-1.1.jar -> 389-admin-1.1.8.jarlrwxrwxrwx 1 root root * * *22 Aug *1 17:15 389-admin_en.jar -> 389-admin-1.1.8_en.jar
lrwxrwxrwx 1 root root * * *19 Aug *1 17:15 389-admin.jar -> 389-admin-1.1.8.jar-rw-r--r-- 1 root root * 71571 Jun 21 *2011 389-ds-1.2.6_en.jar-rw-r--r-- 1 root root 1469522 Jun 21 *2011 389-ds-1.2.6.jar
lrwxrwxrwx 1 root root * * *19 Aug *1 17:15 389-ds-1.2_en.jar -> 389-ds-1.2.6_en.jarlrwxrwxrwx 1 root root * * *16 Aug *1 17:15 389-ds-1.2.jar -> 389-ds-1.2.6.jarlrwxrwxrwx 1 root root * * *19 Aug *1 17:15 389-ds_en.jar -> 389-ds-1.2.6_en.jar
lrwxrwxrwx 1 root root * * *16 Aug *1 17:15 389-ds.jar -> 389-ds-1.2.6.jar

On Thu, Aug 2, 2012 at 1:12 PM, Chun Tat David Chu <beyonddc.storage@gmail.com> wrote:

What error are you seeing?

If the error is "Failed to install a local copy of 389-admin-1.1.jar or one of its supporting files" then I have seen that before.


What user is running the slapd process?* If it is root then it is wrong and should be something else.


I had this problem previously and the reason was because the slapd process was running as a wrong user.

- dc

On Thu, Aug 2, 2012 at 2:46 PM, Arnold Werschky <ag+389@amergint.com> wrote:


Finally got the 389 server running over SSL....but some things had to manually configured.

Now I'm able to connect over the 389-console, but when I click on the Administration Server I get this error.


Same error on the Directory Server.
The rpms for console and admin are installed.
I ran setup-ds-admin.pl -u as suggested in an earlier thread, and that didn't help.



Any ideas?
Thanks!

--

389 users mailing list

389-users@lists.fedoraproject.org

https://admin.fedoraproject.org/mailman/listinfo/389-users



--

389 users mailing list

389-users@lists.fedoraproject.org

https://admin.fedoraproject.org/mailman/listinfo/389-users


--
389 users mailing list
389-users@lists.fedoraproject.org
https://admin.fedoraproject.org/mailman/listinfo/389-users


All times are GMT. The time now is 06:42 PM.

VBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.