FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read
» Video Reviews

» Linux Archive

Linux-archive is a website aiming to archive linux email lists and to make them easily accessible for linux users/developers.


» Sponsor

» Partners

» Sponsor

Go Back   Linux Archive > Redhat > Fedora Development

 
 
LinkBack Thread Tools
 
Old 04-21-2011, 03:48 PM
Paul Johnson
 
Default xorg-x11 gone squiffy in rawhide?

Hi,

On 21 April 2011 16:45, darrell pfeifer <darrellpf@gmail.com> wrote:

I had the same problem. I'm using the intel driver.
Backed out xorg to a previous version.
I did that too, but no go

TTFN

Paul


--
devel mailing list
devel@lists.fedoraproject.org
https://admin.fedoraproject.org/mailman/listinfo/devel
 
Old 04-21-2011, 03:50 PM
Michael Cronenworth
 
Default xorg-x11 gone squiffy in rawhide?

Paul Johnson wrote:
> I did that too, but no go

Have you tried booting into an older kernel along with the older X?
--
devel mailing list
devel@lists.fedoraproject.org
https://admin.fedoraproject.org/mailman/listinfo/devel
 
Old 04-21-2011, 03:50 PM
darrell pfeifer
 
Default xorg-x11 gone squiffy in rawhide?

I'm running*1.10.0-5.fc16 (There were two 1.10.99 newer versions)
darrell

On Thu, Apr 21, 2011 at 08:48, Paul Johnson <paul@all-the-johnsons.co.uk> wrote:

Hi,

On 21 April 2011 16:45, darrell pfeifer <darrellpf@gmail.com> wrote:


I had the same problem. I'm using the intel driver.
Backed out xorg to a previous version.
I did that too, but no go

TTFN

Paul




--

devel mailing list

devel@lists.fedoraproject.org

https://admin.fedoraproject.org/mailman/listinfo/devel


--
devel mailing list
devel@lists.fedoraproject.org
https://admin.fedoraproject.org/mailman/listinfo/devel
 
Old 04-21-2011, 03:59 PM
Daniel J Walsh
 
Default xorg-x11 gone squiffy in rawhide?

-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

On 04/21/2011 11:50 AM, darrell pfeifer wrote:
> I'm running 1.10.0-5.fc16 (There were two 1.10.99 newer versions)
>
> darrell
>
> On Thu, Apr 21, 2011 at 08:48, Paul Johnson <paul@all-the-johnsons.co.uk
> <mailtoaul@all-the-johnsons.co.uk>> wrote:
>
> Hi,
>
> On 21 April 2011 16:45, darrell pfeifer <darrellpf@gmail.com
> <mailto:darrellpf@gmail.com>> wrote:
>
> I had the same problem. I'm using the intel driver.
>
> Backed out xorg to a previous version.
>
> I did that too, but no go
>
> TTFN
>
> Paul
>
>
> --
> devel mailing list
> devel@lists.fedoraproject.org <mailto:devel@lists.fedoraproject.org>
> https://admin.fedoraproject.org/mailman/listinfo/devel
>
>
I had same problem but downgrade to F15 version and everything is fine.

xorg-x11-server-Xorg-1.10.1-9.fc15.x86_64

-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v1.4.11 (GNU/Linux)
Comment: Using GnuPG with Fedora - http://enigmail.mozdev.org/

iEYEARECAAYFAk2wVG0ACgkQrlYvE4MpobPrlACglQekSoZnjm fj9TRs8/Wpgaiy
kfcAn0uYUaiIXiW7+6tB3qzllqadcBME
=K2UY
-----END PGP SIGNATURE-----
--
devel mailing list
devel@lists.fedoraproject.org
https://admin.fedoraproject.org/mailman/listinfo/devel
 

Thread Tools




All times are GMT. The time now is 05:33 AM.

VBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.
Copyright 2007 - 2008, www.linux-archive.org