FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read
» Video Reviews

» Linux Archive

Linux-archive is a website aiming to archive linux email lists and to make them easily accessible for linux users/developers.


» Sponsor

» Partners

» Sponsor

Go Back   Linux Archive > Redhat > Fedora Development

 
 
LinkBack Thread Tools
 
Old 04-24-2010, 04:30 PM
Mike Chambers
 
Default Anaconda install fails

Burned a fresh boot.iso from this morning to attempt a new F13 install.
Everything worked up to the point of the first gui screen, which is I am
guessing the welcome to Fedora install screen. No response from
mouse/keyboard (MS Wireless desktop) at all, which usually isn't a
problem up to this point in the development.

Thinking hardware/anaconda problem initially. Anyone else seeing this?

--
Mike Chambers
Madisonville, KY

"Best lil town on Earth!"

--
devel mailing list
devel@lists.fedoraproject.org
https://admin.fedoraproject.org/mailman/listinfo/devel
 
Old 04-24-2010, 08:06 PM
John Reiser
 
Default Anaconda install fails

> Burned a fresh boot.iso from this morning to attempt a new F13 install.
> Everything worked up to the point of the first gui screen, which is I am
> guessing the welcome to Fedora install screen. No response from
> mouse/keyboard (MS Wireless desktop) at all,

Others have reported a problem with long timeout in probing for floppy.
If there is no floppy disk drive present, but the BIOS has the floppy
enabled, then the timeout can be very long (five minutes.)
https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=565693

--
--
devel mailing list
devel@lists.fedoraproject.org
https://admin.fedoraproject.org/mailman/listinfo/devel
 
Old 04-25-2010, 09:33 AM
Mary Ellen Foster
 
Default Anaconda install fails

On 24 April 2010 17:30, Mike Chambers <mike@miketc.net> wrote:
> Burned a fresh boot.iso from this morning to attempt a new F13 install.
> Everything worked up to the point of the first gui screen, which is I am
> guessing the welcome to Fedora install screen. *No response from
> mouse/keyboard (MS Wireless desktop) at all, which usually isn't a
> problem up to this point in the development.
>
> Thinking hardware/anaconda problem initially. *Anyone else seeing this?

When my husband installed on F13 beta on his netbook, he said he had
to unplug the external mouse to get the text-mode screens at the start
to work -- after graphical anaconda launched, he plugged it back in
and it worked fine.

Haven't personally witnessed this myself or looked in bugzilla yet, sorry ...

MEF

--
Mary Ellen Foster -- http://www.macs.hw.ac.uk/~mef3/
Interaction Lab -- http://www.macs.hw.ac.uk/InteractionLab
School of Mathematical and Computer Sciences, Heriot-Watt University

Heriot-Watt University is a Scottish charity registered under charity
number SC000278
--
devel mailing list
devel@lists.fedoraproject.org
https://admin.fedoraproject.org/mailman/listinfo/devel
 

Thread Tools




All times are GMT. The time now is 05:32 PM.

VBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.
Copyright 2007 - 2008, www.linux-archive.org