FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read
» Video Reviews

» Linux Archive

Linux-archive is a website aiming to archive linux email lists and to make them easily accessible for linux users/developers.


» Sponsor

» Partners

» Sponsor

Go Back   Linux Archive > Redhat > Fedora Development

 
 
LinkBack Thread Tools
 
Old 08-07-2008, 11:07 PM
Orion Poplawski
 
Default Strange popen behavior on xen builders?

I'm running into some very strange behavior trying to build plplot which
uses cmake.


Scratch build here:
http://koji.fedoraproject.org/koji/taskinfo?taskID=765779


i386 build log (on x86-7 - real host?):
http://koji.fedoraproject.org/koji/getfile?taskID=765782&name=build.log

x86_64 build log (on xenbuilder2 - xen host):
http://koji.fedoraproject.org/koji/getfile?taskID=765781&name=build.log

+ /usr/bin/cmake -DCMAKE_INSTALL_PREFIX:PATH=/usr
-DCMAKE_INSTALL_LIBDIR:PATH=/usr/lib64
-DINCLUDE_INSTALL_DIR:PATH=/usr/include
-DLIB_INSTALL_DIR:PATH=/usr/lib64 -DSYSCONF_INSTALL_DIR:PATH=/etc
-DSHARE_INSTALL_PREFIX:PATH=/usr/share -DLIB_SUFFIX=64
-DBUILD_SHARED_LIBS:BOOL=ON .. -DENABLE_ada:BOOL=ON -DENABLE_d:BOOL=ON
-DENABLE_ocaml:BOOL=ON -DENABLE_pdl:BOOL=ON -DHAVE_PTHREAD:BOOL=ON
-DPL_FREETYPE_FONT_PATH:PATH=/usr/share/fonts/freefont -DPLD_aqt:BOOL=ON
-DPLD_conex:BOOL=ON -DPLD_dg300:BOOL=ON -DPLD_imp:BOOL=ON
-DPLD_linuxvga:BOOL=ON -DPLD_ljii:BOOL=ON -DPLD_ljiip:BOOL=ON
-DPLD_mskermit:BOOL=ON -DPLD_ntk:BOOL=ON -DPLD_pstex:BOOL=ON
-DPLD_svg:BOOL=ON -DPLD_tek4010:BOOL=ON -DPLD_tek4010f:BOOL=ON
-DPLD_tek4107:BOOL=ON -DPLD_tek4107f:BOOL=ON -DPLD_versaterm:BOOL=ON
-DPLD_vlt:BOOL=ON -DPLD_xterm:BOOL=ON -DPLD_wxwidgets:BOOL=ON
-DBUILD_DOC:BOOL=ON -DBUILD_TEST:BOOL=ON

Linux
2.6.18-92.1.6.el5xen

and it hangs here. I looks like cmake is running "uname" through popen
but the output goes to the output and cmake is stuck reading a bad file
descriptor.


I can reproduce here on my F8 x86_64 xen builder, but it hangs on the
i386 build not the x86_64. strace of the hung cmake shows:


read(4286667132, 0x55577000, 8192)
= -1 EBADF (Bad file descriptor)

over and over.

Anyone else seeing anything like this?

Sorry I don't have anything more concrete but I'm out for a long weekend
and thought I'd get this out there...


--
Orion Poplawski
Technical Manager 303-415-9701 x222
NWRA/CoRA Division FAX: 303-415-9702
3380 Mitchell Lane orion@cora.nwra.com
Boulder, CO 80301 http://www.cora.nwra.com

--
fedora-devel-list mailing list
fedora-devel-list@redhat.com
https://www.redhat.com/mailman/listinfo/fedora-devel-list
 

Thread Tools




All times are GMT. The time now is 03:15 PM.

VBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.
Copyright 2007 - 2008, www.linux-archive.org