FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read
» Video Reviews

» Linux Archive

Linux-archive is a website aiming to archive linux email lists and to make them easily accessible for linux users/developers.


» Sponsor

» Partners

» Sponsor

Go Back   Linux Archive > Ubuntu > Edubuntu User

 
 
LinkBack Thread Tools
 
Old 02-08-2008, 04:59 PM
 
Default LTSP Thin Client Connection Problem

resubmitted - first submission didn't post after 12 hours:

-------------------------

hi,
all.
thanks
for
the
help
that
allowed
me
to
construct
the
boot
cds
based
on
my
thin
client's
NIC
-
i
think
i
got
them
to
work.

however,
i
now
have
a
problem
-
i'm
not
able
to
get
an
ip
address.

one
computer
hangs
up
with...

"Searching
for
server
(DHCP)
....
No
IP
Address"
("No
IP
Address"
just
repeats
on
a
new
line
from
there)

Another
computer
hangs
with...

"Probing
PCI
NIC
Valid
link
not
established"
(which
keeps
repeating).

i
unplugged
my
switch
too
see
if
it
needed
resetting,
the
problem
remained.

does
this
sound
like
a
switch
issue?

can
i
test
to
make
sure
dhcp
is
working
on
my
fresh
edubuntu
install?

is
my
boot
cd
really
working
and
how
can
i
verify
it?

any
other
troubleshooting
guidance
is
greatly
appreciated.

tia...



__________________________________________________ __________________________________
Looking for last minute shopping deals?
Find them fast with Yahoo! Search. http://tools.search.yahoo.com/newsearch/category.php?category=shopping

--
edubuntu-users mailing list
edubuntu-users@lists.ubuntu.com
Modify settings or unsubscribe at: https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/edubuntu-users
 

Thread Tools




All times are GMT. The time now is 02:58 PM.

VBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.
Copyright 2007 - 2008, www.linux-archive.org