FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read
» Video Reviews

» Linux Archive

Linux-archive is a website aiming to archive linux email lists and to make them easily accessible for linux users/developers.


» Sponsor

» Partners

» Sponsor

Go Back   Linux Archive > Ubuntu > Edubuntu User

 
 
LinkBack Thread Tools
 
Old 09-30-2008, 04:21 PM
David Ally
 
Default Problems with KDE4

HI,

Has anyone had this problem? I installed kde4 on ubuntu server 8.04.1(that has gnome desktop) and made it the default diplay manager, it's been working perfectly until suddenly I was trying to instal java jre but could not finish the download, so I aborted it. Thereafter, restarting the system could not login to kde again, it kept on giving me back the login screen.

Please any reference for solution to this?

Thanks inadvance!

David

----- Original Message ----
From: "edubuntu-users-request@lists.ubuntu.com" <edubuntu-users-request@lists.ubuntu.com>
To: edubuntu-users@lists.ubuntu.com
Sent: Monday,
September 29, 2008 12:00:03 PM
Subject: edubuntu-users Digest, Vol 28, Issue 50

Send edubuntu-users mailing list submissions to
*** edubuntu-users@lists.ubuntu.com

To subscribe or unsubscribe via the World Wide Web, visit
*** https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/edubuntu-users
or, via email, send a message with subject or body 'help' to
*** edubuntu-users-request@lists.ubuntu.com

You can reach the person managing the list at
*** edubuntu-users-owner@lists.ubuntu.com

When replying, please edit your Subject line so it is more specific
than "Re: Contents of edubuntu-users digest..."


Today's Topics:

* 1. Re: Still having sound issues (Jonathan Carter (highvoltage))


----------------------------------------------------------------------

Message: 1
Date: Mon, 29 Sep 2008 11:47:32 +0200
From: "Jonathan Carter (highvoltage)" <jonathan@ubuntu.com>
Subject: Re: Still having sound issues
To: Luis Montes <monteslu@cox.net>
Cc: Edubuntu Users Group <edubuntu-users@lists.ubuntu.com>
Message-ID: <48E0A434.2070400@ubuntu.com>
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1

Hi Luis

Luis Montes wrote:
> doing "sudo apt-get install libsdl1.2debian-all" (which did remove libsdl1.2debian-alsa) allowed Tuxpaint, and Childsplay and others to correctly close on exiting the programs.
>
> However, now it appears that sound in flash doesn't work.* Any chance there's a way to have it work in both?
>
> Unfortunately flash is probably more important, but I'd hate to have to remove cool educational apps that hang on exit.

I think you also need to install the libflashsupport package.

-Jonathan



------------------------------

--
edubuntu-users mailing list
edubuntu-users@lists.ubuntu.com
Modify settings or unsubscribe at: https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/edubuntu-users


End of edubuntu-users Digest, Vol 28, Issue 50
**********************************************





--
edubuntu-users mailing list
edubuntu-users@lists.ubuntu.com
Modify settings or unsubscribe at: https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/edubuntu-users
 

Thread Tools




All times are GMT. The time now is 12:43 PM.

VBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.
Copyright 2007 - 2008, www.linux-archive.org