Linux Archive

Linux Archive (http://www.linux-archive.org/)
-   Debian User (http://www.linux-archive.org/debian-user/)
-   -   I've Done Something Wrong Setting up matchit.vim. (http://www.linux-archive.org/debian-user/87-ive-done-something-wrong-setting-up-matchit-vim.html)

Martin McCormick 11-17-2007 04:17 AM

I've Done Something Wrong Setting up matchit.vim.
 
After appearing to successfully install a local .vim,
.vim/doc and .vim/plugin directory, I have the documentation for
the matchit.vim script and the matchit.txt help file. All seems
well until I load a shell script and move the cursor to an if
statement. If I hit the % key, the cursor is supposed to jump to
the else or endif statement for that clause. It appears to do
exactly nothing. I did put the lines

set nocompatible
:runtime macros/matchit.vim
:let b:match_words = &matchpairs

The only behavioral difference between vim without the
matchit script and with is that hitting the % key when matchit
isn't installed and the cursor is not on one of the
hot fields like (, etc, yields a beep. When matchit is
installed, the matchpairs part seems to work but the % key
causes absolutely nothing to happen.

Can anyone think of a reason for this? I also installed
vim and the matchit.vim script under FreeBSD with the same
odd behavior.

Thanks for any suggestions.

Martin McCormick WB5AGZ Stillwater, OK
Systems Engineer
OSU Information Technology Department Network Operations Group


--
To UNSUBSCRIBE, email to debian-user-REQUEST@lists.debian.org
with a subject of "unsubscribe". Trouble? Contact listmaster@lists.debian.org


All times are GMT. The time now is 09:26 PM.

VBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.