FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read
» Video Reviews

» Linux Archive

Linux-archive is a website aiming to archive linux email lists and to make them easily accessible for linux users/developers.


» Sponsor

» Partners

» Sponsor

Go Back   Linux Archive > Debian > Debian User

 
 
LinkBack Thread Tools
 
Old 07-07-2012, 06:21 AM
Lisi
 
Default Google Chrome is installed but won't run

I have just installed Google Chrome on a vanilla almost default Squeeze/LXDE
installation. It is there, but won't run. I have tried:

click on icon in menu - nothing happens

launch from launcher - command is accepted, but launcher then hangs

run from terminal - command is accepted, but terminal then hangs

run from terminal with complete path (/usr/bin/google-chrome) - command is
accepted, but terminal then hangs

Run from root terminal - error message comes up:
<quote>
root@Hercules:/home/peter# google-chrome
[2248:2248:412227201:ERROR:chrome_browser_main_extr a_parts_gtk.cc(50)]
Startup refusing to run as root.
root@Hercules:/home/peter#
</quote>

Help!

Lisi


--
To UNSUBSCRIBE, email to debian-user-REQUEST@lists.debian.org
with a subject of "unsubscribe". Trouble? Contact listmaster@lists.debian.org
Archive: 201207070721.37837.lisi.reisz@gmail.com">http://lists.debian.org/201207070721.37837.lisi.reisz@gmail.com
 

Thread Tools




All times are GMT. The time now is 10:32 AM.

VBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.
Copyright 2007 - 2008, www.linux-archive.org