FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read
» Video Reviews

» Linux Archive

Linux-archive is a website aiming to archive linux email lists and to make them easily accessible for linux users/developers.


» Sponsor

» Partners

» Sponsor

Go Back   Linux Archive > Debian > Debian User

 
 
LinkBack Thread Tools
 
Old 05-01-2012, 06:07 PM
"Hans-J. Ullrich"
 
Default /dev/vbi0 is missing

Hi List,

since almost a week I got the problem, that I cannot watch TV on my systems.
This is with a BTTV-card as well as with an usb-dvb-t adapter.

Both worked fine before.

I think, the reason is a missing /dev/vbi link, which should be created by
udev. I am not very experienced with /dev/symlinks, but alli can say is, that
MAKEDEV could not help. I tried also to add a device link, but this did not
work for me.

As this problem appeared on several systems at the same time, I suppose, it is
a bug.

I tried kaffeine, Me-tv, zapping and xawtv with no success.
For me-tv I can say, I get a video, but cannot switch to any other program
then the running one. Also hovering the mouse over me-tv let the mouse-pointer
disappear (which might not be important at the moment).

Can I test something else?

Best regards

Hans


--
To UNSUBSCRIBE, email to debian-user-REQUEST@lists.debian.org
with a subject of "unsubscribe". Trouble? Contact listmaster@lists.debian.org
Archive: 201205012007.22262.hans.ullrich@loop.de">http://lists.debian.org/201205012007.22262.hans.ullrich@loop.de
 

Thread Tools




All times are GMT. The time now is 07:47 PM.

VBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.
Copyright 2007 - 2008, www.linux-archive.org