FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read
» Video Reviews

» Linux Archive

Linux-archive is a website aiming to archive linux email lists and to make them easily accessible for linux users/developers.


» Sponsor

» Partners

» Sponsor

Go Back   Linux Archive > Debian > Debian User

 
 
LinkBack Thread Tools
 
Old 07-22-2010, 07:38 PM
Gary Roach
 
Default Intel P55 chip set sound missing

Another installation problem for my new DP55KG motherboard with an
i5-750 4 core cpu. No Sound!.


The chipset is the P55 set and supports AC-97 and HDA protocols. I
used the latest Debian Squeeze Network Installation Disk. Neither the
onboard jacks or the front panel jacks work. I've checked the system
tray audio setting and the intel HDA mixer settings and the generic
settings. Everything seems to be OK. Anyone have a clue as to why the
sound doesn't work.


This is one of two problems with my Linux installation on this
motherboard. The onboard 82578DC Lan chipset doesn't work either. I
solved this one by adding an above board NIC.


Gary R.


--
To UNSUBSCRIBE, email to debian-user-REQUEST@lists.debian.org
with a subject of "unsubscribe". Trouble? Contact listmaster@lists.debian.org

Archive: 4C489E1D.8040900@verizon.net">http://lists.debian.org/4C489E1D.8040900@verizon.net
 

Thread Tools




All times are GMT. The time now is 09:23 PM.

VBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.
Copyright 2007 - 2008, www.linux-archive.org