FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read
» Video Reviews

» Linux Archive

Linux-archive is a website aiming to archive linux email lists and to make them easily accessible for linux users/developers.


» Sponsor

» Partners

» Sponsor

Go Back   Linux Archive > Debian > Debian User

 
 
LinkBack Thread Tools
 
Old 11-10-2009, 06:43 PM
Memnon Anon
 
Default : Bug in mplayer+ogg from debian-multimedia?

Hi,

I just noticed that every .ogg or .ogv file on my system lost sound when
played with mplayer. Sound works fine with ogg123 and vlc.

mplayer: Version: 1:1.0.rc2svn20091021-0.0

Did some search, found no bug report so far, could some testing user try
and give some feedback if mplayer from debian multimedia works fine for
him?

thx
Memnon


--
To UNSUBSCRIBE, email to debian-user-REQUEST@lists.debian.org
with a subject of "unsubscribe". Trouble? Contact listmaster@lists.debian.org
 
Old 11-10-2009, 07:19 PM
Alex Samad
 
Default : Bug in mplayer+ogg from debian-multimedia?

On Tue, Nov 10, 2009 at 07:43:34PM +0000, Memnon Anon wrote:
> Hi,
>
> I just noticed that every .ogg or .ogv file on my system lost sound when
> played with mplayer. Sound works fine with ogg123 and vlc.
>
> mplayer: Version: 1:1.0.rc2svn20091021-0.0

1:1.0.rc2svn20091101-0.0 is the latest, I had trouble with dts + ac3
with your version, all fixed with the new one

>
> Did some search, found no bug report so far, could some testing user try
> and give some feedback if mplayer from debian multimedia works fine for
> him?
>
> thx
> Memnon
>
>

--
"First, let me make it very clear, poor people aren't necessarily killers. Just because you happen to be not rich doesn't mean you're willing to kill."

- George W. Bush
05/19/2003
Washington, DC
 

Thread Tools




All times are GMT. The time now is 03:30 AM.

VBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.
Copyright 2007 - 2008, www.linux-archive.org