FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read
» Video Reviews

» Linux Archive

Linux-archive is a website aiming to archive linux email lists and to make them easily accessible for linux users/developers.


» Sponsor

» Partners

» Sponsor

Go Back   Linux Archive > Debian > Debian User

 
 
LinkBack Thread Tools
 
Old 03-23-2009, 10:50 PM
"TOTALNA RASPRODAJA!!!"
 
Default Kurs engleskog jezika za usput na 5 CD-a (gratis knjiga, recnik i gramatika) za samo 999.oo dinara

Kurs engleskog jezika za slusanje usput

*

*** Kurs je u formatu MP3 na 5 CD-a i omogucava ljudima koji su stalno u pokretu i nemaju mnogo vremena da budu kuci pored svog racunara da uz pomoc najnovijih metoda nauce engleski jezik. Na ovaj nacin engleski jezik mozete uciti u kolima, na putu od kuce do posla i obrnuto, dok trcite ili setate, dok putujete ili se odmarate u prirodi, dakle *na svom diskmenu ili MP3 player-u engleski jezik cete moci uciti na bilo kom mestu. Vreme u toku dana *predvidjeno*ucenje engleskog jezika*nije standardno, dakle mozete sami planirati koliko cete i gde preslusavati materijal sa CD-a. Rezultati ce biti bolji ukoliko imate kontinuitet u preslusavanju nasih CD-a, sto znaci ukoliko cesce budete slusali materijal brze cete savladati engleski jezik.

Ukoliko porucite ovu nesvakidasnju ponudu na poklon cete dobiti i knjigu, recnik i gramatiku na posebnom CD-u, gde cete moci da proverite sve ono sto ste naucili ili da naucite nesto novo.

*Promotivna ponuda*kursa engleskog jezika za slusanje usput*( srpska verzija ) kosta 1380,00** 999,oo dinara. U cenu jesu uracunati PTT troskovi slanja paketa, sto znaci da Vi placate samo cenu koja je iznad navedena, tj. 999,oo dinara. Placanje je pouzecem, dakle po preuzimanju paketa.

Ukoliko zelite da porucite*ovu nasu specijalnu ponudu*potrebno je da dostavite Vase ime i prezime, adresu, mesto, postanski broj*i broj telefona (obavezno je navesti sve podatke)*i paket ce biti kod Vas u roku od 48 sati.

Porudzbine slati iskljucivo na e-mail adrese:

engleskizausput@gmail.com

kursengleskogzausput@gmail.com

zausputengleski@gmail.com

*

*
 

Thread Tools
All times are GMT. The time now is 12:37 PM.

VBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.
Copyright 2007 - 2008, www.linux-archive.org