FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read
» Video Reviews

» Linux Archive

Linux-archive is a website aiming to archive linux email lists and to make them easily accessible for linux users/developers.


» Sponsor

» Partners

» Sponsor

Go Back   Linux Archive > Debian > Debian User

 
 
LinkBack Thread Tools
 
Old 03-08-2009, 01:02 PM
Star Liu
 
Default why clicking the web links in pidgin cannot launch the web browser anymore?

On Sun, Mar 8, 2009 at 9:52 PM, Frank Lanitz <frank@frank.uvena.de> wrote:
> On Sun, 8 Mar 2009 21:24:03 +0800
> Star Liu <minxinjianxin@gmail.com> wrote:
>
>> i remember that i can launch the web browser to display a link in
>> pidgin by a single click, but now i cannot by single or double click
>> or right click then choose "open this link", is it a bug of pidgin or
>> my debian box? thanks
>
> Check your configuration at Topols -> Preferences -> Browser (or
> something like that - Pidgin in running with de_DE here).
yes, i have found that it configs run with iceweasel in a new tab, but
no effections. i also tried ephany, also no effections.


> --
> http://frank.uvena.de/en/
>


--
To UNSUBSCRIBE, email to debian-user-REQUEST@lists.debian.org
with a subject of "unsubscribe". Trouble? Contact listmaster@lists.debian.org
 
Old 03-08-2009, 11:27 PM
Star Liu
 
Default why clicking the web links in pidgin cannot launch the web browser anymore?

On Mon, Mar 9, 2009 at 1:16 AM, Frank Lanitz <frank@frank.uvena.de> wrote:
> On Sun, 8 Mar 2009 22:02:02 +0800
> Star Liu <minxinjianxin@gmail.com> wrote:
>
>> On Sun, Mar 8, 2009 at 9:52 PM, Frank Lanitz <frank@frank.uvena.de>
>> wrote:
>> > On Sun, 8 Mar 2009 21:24:03 +0800
>> > Star Liu <minxinjianxin@gmail.com> wrote:
>> >
>> >> i remember that i can launch the web browser to display a link in
>> >> pidgin by a single click, but now i cannot by single or double
>> >> click or right click then choose "open this link", is it a bug of
>> >> pidgin or my debian box? thanks
>> >
>> > Check your configuration at Topols -> Preferences -> Browser (or
>> > something like that - Pidgin in running with de_DE here).
>> yes, i have found that it configs run with iceweasel in a new tab, but
>> no effections. i also tried ephany, also no effections.
>
> Can you check the debug output of Pidgin for any error messages?
thank you, here is the debug info when i click on a link:
(08:25:25) gtknotify: Executing xdg-open 'http://www.debian.org'
(08:25:27) g_log: ATK_ROLE_TOOLTIP object found, but doesn't look like
a tooltip.
(08:25:27) g_log: ATK_ROLE_TOOLTIP object found, but doesn't look like
a tooltip.
(08:25:35) jabber: Sending (ssl): <iq type='get'
id='purplebf9126b2'><ping xmlns='urn:xmpping'/></iq>
(08:25:35) jabber: Recv (ssl)(81): <iq
to="minxinjianxin@gmail.com/Home1570F935" id="purplebf9126b2"
type="result"/>
(08:25:35) jabber: xmlParseChunk returned warning 100


> Cheers,
> Frank
> --
> http://frank.uvena.de/en/
>


--
To UNSUBSCRIBE, email to debian-user-REQUEST@lists.debian.org
with a subject of "unsubscribe". Trouble? Contact listmaster@lists.debian.org
 

Thread Tools




All times are GMT. The time now is 10:16 AM.

VBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.
Copyright 2007 - 2008, www.linux-archive.org