FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read
» Video Reviews

» Linux Archive

Linux-archive is a website aiming to archive linux email lists and to make them easily accessible for linux users/developers.


» Sponsor

» Partners

» Sponsor

Go Back   Linux Archive > Debian > Debian User

 
 
LinkBack Thread Tools
 
Old 03-04-2009, 07:27 AM
Mr frÿffffffffffe9dÿffffffffffe9ric pouchal
 
Default xserver problem : double ghost image

Hello
When I start X , every pixel on the screen has a "ghost pixel" on the right at about 10 pixel far
ie when I type "z" I see "zz" the first letter black the second light gray

I use Lenny (debian 5.0)
My computer is an epia-M via C3 chipset "Integrated VIA UniChrome™ AGP graphics"
http://www.via.com.tw/en/products/mainboards/motherboards.jsp?motherboard_id=81
I have tried via ,fbdev , vga and vesa drivers
I did many xorg.conf modifications
I replaced the vesa driver with the sid version
I replaced the /usr/bin/X driver with the sid version
I tried to change the Samsung syncmaster 740 bf settings
nothing worked

on my previous debian (since potato) the vesa driver was working very well
but I need Lenny :-(

anybody any idea ?

By the way the vesa driver for Debian 5.0 didn t work for my computer : funny black display and reboot

Thanks
Frederic Pouchal





--
To UNSUBSCRIBE, email to debian-user-REQUEST@lists.debian.org
with a subject of "unsubscribe". Trouble? Contact listmaster@lists.debian.org
 

Thread Tools




All times are GMT. The time now is 04:30 PM.

VBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.
Copyright 2007 - 2008, www.linux-archive.org