FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read
» Video Reviews

» Linux Archive

Linux-archive is a website aiming to archive linux email lists and to make them easily accessible for linux users/developers.


» Sponsor

» Partners

» Sponsor

Go Back   Linux Archive > Debian > Debian User

 
 
LinkBack Thread Tools
 
Old 01-28-2009, 12:58 PM
Jan Willem Stumpel
 
Default Grr! Sound problems again

About a year and a half ago, after a lot of experimentation, I
finally got sound working OK on my Debian Sid system. The solution
turned out to be quite simple. To save others the same trouble, I
put up a kind of "sound instruction" on my website
(http://www.jw-stumpel.nl/dmix.html).

But something must have changed in Sid recently, because sound has
become unreliable again. After I visit a sound-using site like
youtube (let's call this "online sound"), sound will no longer be
heard when playing a stored avi file with gmplayer, for instance
("offline sound"). To play offline sounds I have to kill iceweasel
first (or call /etc/init.d/alsasound restart, which kills
iceweasel as a side effect..).

Well, I know this is Sid, which has this tendency of breaking
things which work by "fixing" them. But normally these things get
"re-fixed" after a few days. This new sound problem has now been
going on for a few weeks. I cannot file a bug report about it
because I have no way to know which program causes the problem.
Any help appreciated.

Regards, Jan


--
To UNSUBSCRIBE, email to debian-user-REQUEST@lists.debian.org
with a subject of "unsubscribe". Trouble? Contact listmaster@lists.debian.org
 

Thread Tools




All times are GMT. The time now is 12:07 AM.

VBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.
Copyright 2007 - 2008, www.linux-archive.org