FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read
» Video Reviews

» Linux Archive

Linux-archive is a website aiming to archive linux email lists and to make them easily accessible for linux users/developers.


» Sponsor

» Partners

» Sponsor

Go Back   Linux Archive > Debian > Debian User

 
 
LinkBack Thread Tools
 
Old 07-14-2008, 12:36 AM
Serena Cantor
 
Default (solved) problem with sound playing

It really is alsaconf.
Thanks a lot!


--- On Sun, 7/13/08, Andrei Popescu <andreimpopescu@gmail.com> wrote:

> From: Andrei Popescu <andreimpopescu@gmail.com>
> Subject: Re: problem with sound playing
> To: debian-user@lists.debian.org
> Date: Sunday, July 13, 2008, 5:45 PM
> [Fixed top-posting]
>
> On Sun,13.Jul.08, 14:30:51, Serena Cantor wrote:
> >
> > --- On Sun, 7/13/08, Andrei Popescu
> <andreimpopescu@gmail.com> wrote:
>
> > > Seems to me like you are using oss drivers, but
> mplayer
> > > wants to play
> > > using alsa. Try running alsaconfig without doing
> those
> > > hacks. Do you get
> > > sound?
>
> > Thanks, but which package contains alsaconfig?
>
> alsa-utils
>
> Regards,
> Andrei
> --
> If you can't explain it simply, you don't
> understand it well enough.
> (Albert Einstein)





--
To UNSUBSCRIBE, email to debian-user-REQUEST@lists.debian.org
with a subject of "unsubscribe". Trouble? Contact listmaster@lists.debian.org
 

Thread Tools




All times are GMT. The time now is 11:34 AM.

VBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.
Copyright 2007 - 2008, www.linux-archive.org