FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read
» Video Reviews

» Linux Archive

Linux-archive is a website aiming to archive linux email lists and to make them easily accessible for linux users/developers.


» Sponsor

» Partners

» Sponsor

Go Back   Linux Archive > Debian > Debian Laptop

 
 
LinkBack Thread Tools
 
Old 04-05-2008, 04:35 PM
 
Default help bluetooth usb adaptor problem

sorry guys, I have fixed this problem.
this bluetooth usb adaptor just doesn't like the usb
2.0 hub. I plugged it directly into the motherboard,
and it worked.

usb 5-4.2: USB disconnect, address 6
usb 2-1: new full speed USB device using uhci_hcd and
address 3
usb 2-1: configuration #1 chosen from 1 choice


--- gdstm-lnxmlsts@yahoo.com wrote:

> hello
>
> I just got a bluetooth usb adaptor. it didn't work.
> but I have seen others already use it on fedora
> core.
> anyone can give me some suggestion?
>
> the details below
> -------------------------------------------
> ID 1131:1001 Integrated System Solution Corp.
> KY-BT100 Bluetooth Adapter
> -------------------------------------------
>
> but when I plug it in, the following error happened:
>
> -------------------------------------------
> usb 5-4.2: new full speed USB device using ehci_hcd
> and address 6
> usb 5-4.2: configuration #1 chosen from 1 choice
> Bluetooth: HCI USB driver ver 2.9
> usbcore: registered new interface driver hci_usb
> hci_usb_intr_rx_submit: hci0 intr rx submit failed
> urb
> f5cc8c94 err -28
> hci_cmd_task: hci0 command tx timeout
> -------------------------------------------
>
> the kernel version is 2.6.24.4
>
> this is my kernel config
>
> -------------------------------------------
> #
> # Bluetooth device drivers
> #
> CONFIG_BT_HCIUSB=m
> CONFIG_BT_HCIUSB_SCO=y
> CONFIG_BT_HCIUART=m
> CONFIG_BT_HCIUART_H4=y
> CONFIG_BT_HCIUART_BCSP=y
> CONFIG_BT_HCIUART_LL=y
> CONFIG_BT_HCIBCM203X=m
> CONFIG_BT_HCIBPA10X=m
> CONFIG_BT_HCIBFUSB=m
> # CONFIG_BT_HCIDTL1 is not set
> # CONFIG_BT_HCIBT3C is not set
> # CONFIG_BT_HCIBLUECARD is not set
> # CONFIG_BT_HCIBTUART is not set
> CONFIG_BT_HCIVHCI=m
> -------------------------------------------
>
>
>
>
>
>
>
__________________________________________________ _________
>
> Yahoo! For Good helps you make a difference
>
> http://uk.promotions.yahoo.com/forgood/
>
>
> --
> To UNSUBSCRIBE, email to
> debian-laptop-REQUEST@lists.debian.org
> with a subject of "unsubscribe". Trouble? Contact
> listmaster@lists.debian.org
>
>



__________________________________________________ _________
Yahoo! For Good helps you make a difference

http://uk.promotions.yahoo.com/forgood/


--
To UNSUBSCRIBE, email to debian-laptop-REQUEST@lists.debian.org
with a subject of "unsubscribe". Trouble? Contact listmaster@lists.debian.org
 

Thread Tools




All times are GMT. The time now is 09:56 PM.

VBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.
Copyright 2007 - 2008, www.linux-archive.org