FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read
» Video Reviews

» Linux Archive

Linux-archive is a website aiming to archive linux email lists and to make them easily accessible for linux users/developers.


» Sponsor

» Partners

» Sponsor

Go Back   Linux Archive > Debian > Debian Kernel

 
 
LinkBack Thread Tools
 
Old 04-03-2012, 01:51 PM
"Andreas B. Mundt"
 
Default Bug#638157: still an issue here

reopen 638157
thanks

Hi,

for me this is still an issue. Fresh installation, real hardware,
standard squeeze on client and server with nfs-common_1.2.2-4squeeze2
and nfs-kernel-server_1.2.2-4squeeze2 .

As I described above, the mount hangs:

root@workstation00:~# mount -t nfs4 -o sec=krb5i mainserver:home0 /mnt

Login on the client is not possible, as the automounter tries mounting
the home directory and never returns.

I fetched the source package nfs-utils_1.2.2-4squeeze2 , applied the
patch already attached (it still fits the sources) and installed the
patched packages on the server: Anything works as expected: login and
mounting on the clients. I have a system with patched packages
working fine in production since ~half a year.

It's strange that my setup seems to be so special that it's only me
seeing that issue.


Any help or pointers to work around are appreciated.

Best regards,

Andi





--
To UNSUBSCRIBE, email to debian-kernel-REQUEST@lists.debian.org
with a subject of "unsubscribe". Trouble? Contact listmaster@lists.debian.org
Archive: 20120403135107.GA6225@flashgordon">http://lists.debian.org/20120403135107.GA6225@flashgordon
 

Thread Tools




All times are GMT. The time now is 11:55 AM.

VBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.
Copyright 2007 - 2008, www.linux-archive.org