FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read
» Video Reviews

» Linux Archive

Linux-archive is a website aiming to archive linux email lists and to make them easily accessible for linux users/developers.


» Sponsor

» Partners

» Sponsor

Go Back   Linux Archive > Debian > Debian Kernel

 
 
LinkBack Thread Tools
 
Old 02-15-2012, 06:51 PM
Jonathan Nieder
 
Default Bug#641665: 915GM (Eee PC 900): fonts have some corrupted glyphs: strikethrough

Hi again,

Vítor De Araújo wrote:

> After upgrading to testing, some X11 apps, notably Iceweasel, started
> to present font rendering errors (characters missing parts).

Thanks for a nice report.

I'm curious about two things:

- does 3.2.4-1 from sid behave any differently? (I'd expect it doesn't.)
- does upgrading xserver-xorg-video-intel to the version from experimental
help? (I am hoping it will.)

An answer of the form "no, I don't have time to check these things" is
fine too, and would help us decide what to do next.

Hope that helps,
Jonathan



--
To UNSUBSCRIBE, email to debian-kernel-REQUEST@lists.debian.org
with a subject of "unsubscribe". Trouble? Contact listmaster@lists.debian.org
Archive: 20120215195109.GA23950@burratino">http://lists.debian.org/20120215195109.GA23950@burratino
 
Old 02-15-2012, 08:19 PM
Cyril Brulebois
 
Default Bug#641665: 915GM (Eee PC 900): fonts have some corrupted glyphs: strikethrough

Hi,

Jonathan Nieder <jrnieder@gmail.com> (15/02/2012):
> Vítor De Araújo wrote:
>
> > After upgrading to testing, some X11 apps, notably Iceweasel, started
> > to present font rendering errors (characters missing parts).

please try installing libpixman-1-0 0.24.4-1 from sid first. That should
fix a bunch of issues.

Mraw,
KiBi.
 
Old 02-19-2012, 12:51 AM
Vítor De Araújo
 
Default Bug#641665: 915GM (Eee PC 900): fonts have some corrupted glyphs: strikethrough

--- Em qua, 15/2/12, Jonathan Nieder <jrnieder@gmail.com> escreveu:

> Hi again,
>
> Vítor De Araújo wrote:
>
> > After upgrading to testing, some X11 apps, notably Iceweasel, started
> > to present font rendering errors (characters missing parts).
>
> Thanks for a nice report.
>
> I'm curious about two things:
>
> - does 3.2.4-1 from sid behave any differently? (I'd
> expect it doesn't.)
> - does upgrading xserver-xorg-video-intel to the version
> from experimental
> help? (I am hoping it will.)
>
> An answer of the form "no, I don't have time to check these
> things" is
> fine too, and would help us decide what to do next.

Recently the machine that presented this problem stopped working. I may be able to get it to work in the following days, but I can't be sure. If I do, I will check it, but I wouldn't count on that...

Thanks for the attention!

> Hope that helps,
> Jonathan



--
To UNSUBSCRIBE, email to debian-kernel-REQUEST@lists.debian.org
with a subject of "unsubscribe". Trouble? Contact listmaster@lists.debian.org
Archive: 1329616309.74640.YahooMailClassic@web160502.mail.b f1.yahoo.com">http://lists.debian.org/1329616309.74640.YahooMailClassic@web160502.mail.b f1.yahoo.com
 

Thread Tools




All times are GMT. The time now is 12:00 AM.

VBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.
Copyright ©2007 - 2008, www.linux-archive.org