FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read
» Video Reviews

» Linux Archive

Linux-archive is a website aiming to archive linux email lists and to make them easily accessible for linux users/developers.


» Sponsor

» Partners

» Sponsor

Go Back   Linux Archive > Debian > Debian Kernel

 
 
LinkBack Thread Tools
 
Old 12-25-2008, 11:05 PM
Moritz Muehlenhoff
 
Default Bug#389717: Package: installation-reports

On Wed, Sep 27, 2006 at 01:30:00PM +0200, arnaud fevrier wrote:
> Package: installation-reports
>
> Boot method: network
> Image version: wget http://people.debian.org/~stappers/d-i/images/daily/sparc64/netboot/2.6/boot.img
> 27 September 2006, Around 12:00 CET
> Date: 27 September 2006, Around 13:00 CET
>
> Machine: Sun Netra X1
> Processor:TI UltraSparc IIe (Hummingbird)
> Memory:MemTotal: 1034656 kB
> Partitions: No disk at that time
>
> Output of lspci and lspci -n:~ # lspci
> 00:00.0 Host bridge: Sun Microsystems Computer Corp. Ultra IIe
> 00:03.0 Non-VGA unclassified device: ALi Corporation M7101 Power Management Con]
> 00:05.0 Ethernet controller: Davicom Semiconductor, Inc. 21x4x DEC-Tulip compat)
> 00:07.0 ISA bridge: ALi Corporation M1533/M1535 PCI to ISA Bridge [Aladdin IV/V]
> 00:0a.0 USB Controller: ALi Corporation USB 1.1 Controller (rev 03)
> 00:0c.0 Ethernet controller: Davicom Semiconductor, Inc. 21x4x DEC-Tulip compat)
> 00:0d.0 IDE interface: ALi Corporation M5229 IDE (rev c3)
>
>
> ~ # lspci -n
> 00:00.0 0600: 108e:a001
> 00:03.0 0000: 10b9:7101
> 00:05.0 0200: 1282:9102 (rev 31)
> 00:07.0 0601: 10b9:1533
> 00:0a.0 0c03: 10b9:5237 (rev 03)
> 00:0c.0 0200: 1282:9102 (rev 31)
> 00:0d.0 0101: 10b9:5229 (rev c3)
>
> Base System Installation Checklist:
> [O] = OK, [E] = Error (please elaborate below), [ ] = didn't try it
>
> Initial boot worked: [OK ]
> Configure network HW: [E ]
> Config network: [E ]
> Detect CD: [ ]
> Load installer modules: [ ]
> Detect hard drives: [ ]
> Partition hard drives: [ ]
> Create file systems: [ ]
> Mount partitions: [ ]
> Install base system: [ ]
> Install boot loader: [ ]
> Reboot: [ ]
>
> Comments/Problems:
>
> <Description of the install, in prose, and any thoughts, comments
> and ideas you had during the initial install.>
>
> The dhcp configuration failed. Since I used the network install, I got
> the initial image by tftp . Then, after selecting the network
> interface, the hardware address went to 00:00:00:00:00:00
>
> ~ # ifconfig eth0
> eth0 Link encap:Ethernet HWaddr 00:00:00:00:00:00
> BROADCAST MULTICAST MTU:1500 Metric:1
> RX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
> TX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
> collisions:0 txqueuelen:1000
> RX bytes:0 (0.0 B) TX bytes:0 (0.0 B)
> Interrupt:192 Base address:0x100
>
> dmesg complained a lot about :
>
> eth0: Tx timeout - resetting
> SABRE0: PCI SERR signal asserted.
> SABRE0: PCI bus error, PCI_STATUS[caa0]
> eth0: Tx timeout - resetting
> SABRE0: PCI SERR signal asserted.
> SABRE0: PCI bus error, PCI_STATUS[caa0]
> eth0: Tx timeout - resetting
> SABRE0: PCI SERR signal asserted.
> SABRE0: PCI bus error, PCI_STATUS[caa0]
> SABRE0: PCI SERR signal asserted.
> SABRE0: PCI bus error, PCI_STATUS[caa0]
>
> After a reboot, the harware address went back to normal getting the
> initial image then going blank again when running dhcp...
>
> tcpdump showed no packet during dhcp try.

Does this error still occur with more recent kernel versions?

Cheers,
Moritz





--
To UNSUBSCRIBE, email to debian-kernel-REQUEST@lists.debian.org
with a subject of "unsubscribe". Trouble? Contact listmaster@lists.debian.org
 

Thread Tools




All times are GMT. The time now is 12:09 AM.

VBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.
Copyright 2007 - 2008, www.linux-archive.org