FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read
» Video Reviews

» Linux Archive

Linux-archive is a website aiming to archive linux email lists and to make them easily accessible for linux users/developers.


» Sponsor

» Partners

» Sponsor

Go Back   Linux Archive > Debian > Debian KDE

 
 
LinkBack Thread Tools
 
Old 02-28-2012, 10:49 AM
"test"
 
Default SISTEME DE SECURITATE PROFESIONALE

LUK SECURITY SYSTEMS
proiectare, instalare , service


... pentru ca
NE pasa de siguranta
dumneavoastra!


Imaginati-va ca viata unui om poate depinde de un aparat monitorizat care va tine sub supraveghere permanenta casa sau firma dumneavoastra, sistemul de securitate fiind singura solutie viabila de a diminua semnificativ pagubele de orice fel si de a salva vieti omenesti!
Luk Security Systems va poate apara de evenimente neplacute fie ca vorbim de furturi din locuinte sau birouri, de incendii, explozii, inundatii sau talharii.
Inainte de a lua o decizie privitoare la securitatea familiei dumneavoastra a casei dumneavoastra si a firmei intrebati specialistii Luk Security Systems ce sistem vi se potriveste cel mai bine ca toate bunurile si toata familia sa fie cu adevarat in siguranta!

0724.584.202
http://www.luksecurity.ro
office@luksecurity.ro


In conformitate cu legea 365/2002 privind comertul electronic, acest mesaj nu este si nu poate fi considerat spam, deoarece:
- contine datele necesare de identificare
- acceptare de primire a ofertei nu va implica financiar
- adresa d-voastra de e-mail a fost gasita fie pe un site public, fie intr-un ghid de afaceri, fie in adresele altor firme care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor intalniri de afaceri
- acest mesaj va este adresat cu scopul de a va invita sa beneficiati de serviciile companiei noastre si va este transmis in dorinta de a va tine la curent cu cele mai noi si mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi.
Pentru ca intelegem si apreciem intimitatea d-voastra ne cerem scuze daca acest mesaj a ajuns din greseala la dvs, iar daca doriti sa nu mai primiti astfel de mesaje in viitor va rugam sa dati un reply la acest mesaj indicand adresa sau adresele de e-mail care doriti sa fie sterse din baza de date. Va multumim !
 

Thread Tools
All times are GMT. The time now is 07:26 PM.

VBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.
Copyright 2007 - 2008, www.linux-archive.org