FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read
» Video Reviews

» Linux Archive

Linux-archive is a website aiming to archive linux email lists and to make them easily accessible for linux users/developers.


» Sponsor

» Partners

» Sponsor

Go Back   Linux Archive > Debian > Debian KDE

 
 
LinkBack Thread Tools
 
Old 08-18-2011, 02:53 PM
Joao Roscoe
 
Default Ksplashx will not show right after login.

I have an up-to-date squeeze i386 fresh install which is not
displaying ksplash properly right after login. It just shows a white
rectangle on screen's top left corner, and then it presents my
desktop.

I assumed that there was something wrong with ksplash settings - so I
fired SystemSettings as root, selected "Look and Feel" > "Appearance"
> "Splash Screen" > "Default", and then hit the "Test Theme" button.
Got an error: "Failed to successfully test the splash screen".

So, I did the same as regular user. I found that my personal theme
choice was already "Default", and the test button worked. Also, I
typed >ksplahsx Default --test in konsole, and that worked also.

Then, I logged out, and logged in again. Still, no splash at all, only
a white rectangle on the left top screen corner.

Any hints?

Regards,
joćo


--
To UNSUBSCRIBE, email to debian-kde-REQUEST@lists.debian.org
with a subject of "unsubscribe". Trouble? Contact listmaster@lists.debian.org
Archive: CAKaijp1fKYu_dLAYXMML9fVqRctEmr_9pjrUUQJeOii82tozi w@mail.gmail.com">http://lists.debian.org/CAKaijp1fKYu_dLAYXMML9fVqRctEmr_9pjrUUQJeOii82tozi w@mail.gmail.com
 
Old 08-19-2011, 12:54 AM
Scott Ferguson
 
Default Ksplashx will not show right after login.

On 19/08/11 00:53, Joao Roscoe wrote:
> I have an up-to-date squeeze i386 fresh install which is not
> displaying ksplash properly right after login. It just shows a white
> rectangle on screen's top left corner, and then it presents my
> desktop.
>
> I assumed that there was something wrong with ksplash settings - so I
> fired SystemSettings as root, selected "Look and Feel" > "Appearance"
>> "Splash Screen" > "Default", and then hit the "Test Theme" button.
> Got an error: "Failed to successfully test the splash screen".
>
> So, I did the same as regular user. I found that my personal theme
> choice was already "Default", and the test button worked. Also, I
> typed >ksplahsx Default --test in konsole, and that worked also.
>
> Then, I logged out, and logged in again. Still, no splash at all, only
> a white rectangle on the left top screen corner.
>
> Any hints?
>
> Regards,
> joćo
>
>
That's root's splash screen you're setting in System Settings. (I'm
aware that you eventually solved the problem).

Cheers


--
"I love the Pope, I love seeing him in his Pope-Mobile, his three feet
of bullet proof plexi-glass. That's faith in action folks! You know he's
got God on his side."
~ Bill Hicks


--
To UNSUBSCRIBE, email to debian-kde-REQUEST@lists.debian.org
with a subject of "unsubscribe". Trouble? Contact listmaster@lists.debian.org
Archive: 4E4DB448.5040707@gmail.com">http://lists.debian.org/4E4DB448.5040707@gmail.com
 

Thread Tools




All times are GMT. The time now is 07:33 AM.

VBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.
Copyright ©2007 - 2008, www.linux-archive.org