FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read
» Video Reviews

» Linux Archive

Linux-archive is a website aiming to archive linux email lists and to make them easily accessible for linux users/developers.


» Sponsor

» Partners

» Sponsor

Go Back   Linux Archive > Debian > Debian KDE

 
 
LinkBack Thread Tools
 
Old 06-06-2010, 12:50 PM
Brendon Higgins
 
Default plasma-netbook not auto-starting on a fresh install

Hi list,

I hope posting this here is appropriate. I just got myself a new Eee PC
recently and installed Debian on it. I decided I'd give plasma-netbook a try,
so I installed that package, rather than plasma-desktop, along with the rest
of a typical workspace (kde-standard and several others).

I quite like using plasma-netbook, but the problem is that it never starts
automatically when I log in. I always have to alt-F2 and use krunner to launch
it. Google found me a couple of work-arounds that will probably do the job,
but I'm not sure what the "correct" approach is.

It ought to start on its own, right? It's basically a fresh install, so I'm
not sure what the problem is. Anyone with similar experience, or know what I
should do in this situation?

Peace,
Brendon


--
To UNSUBSCRIBE, email to debian-kde-REQUEST@lists.debian.org
with a subject of "unsubscribe". Trouble? Contact listmaster@lists.debian.org
Archive: 201006062250.20170.blhiggins@gmail.com">http://lists.debian.org/201006062250.20170.blhiggins@gmail.com
 

Thread Tools




All times are GMT. The time now is 01:36 AM.

VBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.
Copyright 2007 - 2008, www.linux-archive.org