FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read
» Video Reviews

» Linux Archive

Linux-archive is a website aiming to archive linux email lists and to make them easily accessible for linux users/developers.


» Sponsor

» Partners

» Sponsor

Go Back   Linux Archive > Debian > Debian Development

 
 
LinkBack Thread Tools
 
Old 02-28-2009, 03:34 PM
Sabedah Abbas
 
Default Nak Senang kan.......

2 Cara Mudah Menambah Pendapatan Melalui Internet !!!


¬*¬*¬*¬*¬*¬*¬*¬*¬*¬*¬*¬*¬*¬*¬*¬*¬*¬*¬*¬*¬*¬*¬*¬*¬* ¬*¬*¬*¬*¬*¬*¬*¬*¬*¬*¬*¬*¬*¬*¬*¬*¬*¬*¬*¬*¬*¬*¬*¬*¬* ¬*¬* KENAPA TAK PERCAYA KE?..TERUSKAN MEMBACA‚ĶLEPAS TU ANDA NILAI !!!....


Selamat tinggal 2008, Selamat datang 2009‚Ķ‚Ķ‚Ķ.¬* Jadikan tahun 2009 ini adalah tahun kejayaan buat anda.¬* Berusaha lah‚Ķ‚Ķ.


¬*


Tahukah anda telah terdapat seramai lebih 14 juta pengguna internet di Malaysia serta terdapat pula lebih 1 Bililion pengguna internet ¬*diseluruh dunia.¬* Sebenarnya bukanlah sukar untuk mendapatkan pendapatan lumayan setiap bulan ¬*jika anda yakin dan berterusan mempromosikan diri dan perniagaan anda melalui internet.¬* Cuba anda bayangkan jika hanya 1% sahaja dari 1 billion pengguna internet dunia mungkin menjadi pelanggan anda. Dan setiap seorang dari mereka atau 100,000 orang tersebut memberikan keuntungan hanya RM50 sahaja, anda sudah mampu memperolehi pendapatan RM5juta. Tidak mustahil ini untuk berlaku. Yang penting sekali anda haruslah pandai menggunakan peluang yang ada didepan mata anda. Justeru itu, disini kami ingin menunjukkan kepada anda 2 cara mudah bagaimana untuk meningkatkan pendapatan. Terlebih dahulu kami ingin memperkenalkan kepada anda ¬*laman web kami iaitu www.monsun-biz.com. Laman web ini adalah sebuah laman web pengiklanan yang membolehkan anda mengiklan, menjual, membeli dan melelong apa sahaja barangan atau semua jenis perniagaan. Sebenarnya konsep www.monsun-biz.com ini adalah sama seperti dengan eBay.com atau Lelong.com.my serta Alibaba.com. Anda boleh mengiklan, menjual, membeli dan melelong apa sahaja melalui www.monsun-biz.com dan caj perkhidmatan yang dikenakan hanyalah RM50 sahaja. Apa yang anda akan dapat jika mengiklan di www.monsun-biz.com? Untuk makluman anda jumlah pengunjung yang melawat www.monsun-biz.com sentiasa meningkat dari masa ke semasa atas bantuan promosi yang dilakukan oleh agen-agen syarikat kami. Kami juga sentiasa mempromosikan www.monsun-biz.com dengan menggunakan hebahan melalui email, sms, media cetak dan elektronik dan mempromosikan www.monsun-biz.com ke laman web pengiklanan yang lain. Disini kami ingin¬* menunjukkan kepada anda 2 cara mudah untuk menambahkan pendapatan secara sambilan.


¬*Cara yang pertama :¬* Anda sudah pasti mempunyai ramai sahabat-handai, saudara-mara, jiran tetangga yang mungkin mempunyai perniagaan dan mereka juga pasti mempunyai ramai sahabat-handai, saudara-mara, jiran tetangga juga, tidak mustahil dengan jaringan tersebut anda boleh mendapat prospek hingga ribuan orang tanpa perlu anda berpenat lelah mencari pelanggan baru. Apa yang perlu anda lakukan adalah cuma memberitahu kepada mereka bahawa jika mereka ada sesuatu barangan ataupun perniagaan, mereka boleh mengembangkan lagi perniagaan mereka dengan ¬*mengiklankan barangan atau perniagaan mereka di www.monsun-biz.com. Jika mereka berminat, anda akan dibayar komisen sebanyak RM25 untuk setiap satu iklan. Jika anda berjaya memperkenalkan kepada 100 orang maka anda akan memperolehi RM2,500. Yang istimewanya jika setiap bulan 100 orang tersebut menyambung semula iklan mereka setiap bulan, tanpa perlu bersusah payah anda akan memperolehi pendapatan RM2,500 tanpa perlu buat apa-apa kerjapun lagi. Ramai telah berjaya dengan cara ini. Tak rugi anda mencuba, mana tahu anda juga berjaya seperti mereka.


( Tidak mustahil pelanggan tersebut untuk menyambung lagi iklan di www.monsun-biz.com jika perniagaan mereka lebih berjaya dengan bantuan pengiklanan di www.monsun-biz.com )


Cara yang kedua :¬* Jika anda sendiri mempunyai sesuatu barangan atau perniagaan untuk diiklankan, mengapa anda sendiri tidak mengambil peluang untuk meletakkan iklan anda di www.monsun-biz.com? Percayalah anda pasti akan dapat menarik ramai pelanggan baru melalui www.monsun-biz.com. Ramai yang pernah mengiklan di www.monsun-biz.com telah berjaya mendapatkan ramai pelanggan baru melalui www.monsun-biz.com. Hanya dengan iklan yang berterusan akan mampu menambahkan keyakinan pelanggan kepada perniagaan anda. Sebagai contoh iklan Colgate atau Celcom di TV. Semua kita telah mengetahui apa itu Colgate atau Celcom, tetapi pernahkah anda terfikir mengapa setiap hari mereka tetap siarkan juga iklan mereka di TV walaupun semua orang sudah kenal apa itu colgate atau celcom.¬* Jawapannya ialah syarikat tersebut mahu orang ramai yakin dan sentiasa hanya membeli barangan keluaran syarikat mereka sahaja dan bukan dari syarikat pesaing mereka. ¬*Oleh itu cuba lah mengiklankan perniagaan anda di www.monsun-biz.com hari ini juga.


Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan lanjut tentang perkara diatas sila hubungi :


017-3037112 atau email ke : absadah@gmail.com


Segala pembayaran hendaklah di lakukan di MAYBANK : Akaun No. 162058756107 atau


CIMB Akaun no. 1231-0064543521
 

Thread Tools
All times are GMT. The time now is 07:12 AM.

VBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.
Copyright ©2007 - 2008, www.linux-archive.org