FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read
» Video Reviews

» Linux Archive

Linux-archive is a website aiming to archive linux email lists and to make them easily accessible for linux users/developers.


» Sponsor

» Partners

» Sponsor

Go Back   Linux Archive > CentOS > CentOS

 
 
LinkBack Thread Tools
 
Old 08-23-2011, 03:25 PM
Paul Heinlein
 
Default IE 9 not sending digest auth info

I migrated our internal wiki server last week, and some IE users
aren't able to authenticate.

The service is hosted by Apache using Digest authentication. It
migrated from Apache 2.2.9 (Debian 5) to Apache 2.2.15 (CentOS 6). The
internal hostname for the wiki server is a DNS CNAME that was
repointed from one host to another during the cutover.

In a normal session,

1. Client sends GET
2. Server sends 401 with WWW-Authenticate header
3. Client sends GET with Authorization header
4. Server sends 200 with Authentication-Info header and page content

When using IE 9 (and possibly 8, I'm still trying to track that down),

1. Client sends GET
2. Server sends 401 with WWW-Authenticate header
3. Client resends GET (*without* Authorization header)
4. Server sends 401 with WWW-Authenticate header
5. Etc.

IE seems to be ignoring 401 and/or the WWW-Authenticate headers. Using
Chrome on Windows works fine; the issues are specific to IE.

Any ideas? My google-fu has failed me.

--
Paul Heinlein <> heinlein@madboa.com <> http://www.madboa.com/

_______________________________________________
CentOS mailing list
CentOS@centos.org
http://lists.centos.org/mailman/listinfo/centos
 

Thread Tools




All times are GMT. The time now is 10:10 PM.

VBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.
Copyright 2007 - 2008, www.linux-archive.org