FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read
» Video Reviews

» Linux Archive

Linux-archive is a website aiming to archive linux email lists and to make them easily accessible for linux users/developers.


» Sponsor

» Partners

» Sponsor

Go Back   Linux Archive > CentOS > CentOS

 
 
LinkBack Thread Tools
 
Old 10-29-2008, 07:01 PM
Joe Tseng
 
Default Problem with svn/apache

I hope someone can help me with this b/c I'm stumped...¬* I had set up an svn repository a while ago with an apache/webdav front end using the default centos packages.¬* For some reason this morning it stopped working for me - it would give me a 403 error.¬* I suppose the problem is with Apache and not svn.

So far I've checked the following:
I use a couple of files called svn_htpasswd_file (for userids/password hashes) and svn_auth_file (users, groups and permissions) - I verified the files were still apache:apache and were user-readable
Just for grins I ran "chown -R apache:apache" on my repository home directory and all repositoriesI made a new user entry in the two files listed above with full admin rightsI restarted httpd and rebooted the serverI made sure the httpd processes were running using apache as userAnd I've run out of ideas.¬* Has anyone else seen this before?

¬*- Joe


Failure is always an option -- Adam Savage


When your life is on the go‚ÄĒtake your life with you. Try Windows Mobile¬ģ today
_______________________________________________
CentOS mailing list
CentOS@centos.org
http://lists.centos.org/mailman/listinfo/centos
 

Thread Tools




All times are GMT. The time now is 11:16 PM.

VBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.
Copyright ©2007 - 2008, www.linux-archive.org