FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read
» Video Reviews

» Linux Archive

Linux-archive is a website aiming to archive linux email lists and to make them easily accessible for linux users/developers.


» Sponsor

» Partners

» Sponsor

Go Back   Linux Archive > CentOS > CentOS

 
 
LinkBack Thread Tools
 
Old 07-02-2008, 06:49 PM
Robert Moskowitz
 
Default Resolved - Ethernet poor performance

nate wrote:

nate wrote:



One thing to try, shut down the network interfaces (/etc/init.d/network
stop),



I noticed this which seems to be kinda-sorta-maybe related to what
you are experiencing:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/gnome-network/+bug/35683

The suggestion is to boot with the option pci=noacpi



AH, that's the ticket.

ping times to 1 hop hoss >1ms

Thank you very much!


_______________________________________________
CentOS mailing list
CentOS@centos.org
http://lists.centos.org/mailman/listinfo/centos
 
Old 07-02-2008, 06:56 PM
"nate"
 
Default Resolved - Ethernet poor performance

Robert Moskowitz wrote:

> AH, that's the ticket.
>
> ping times to 1 hop hoss >1ms
>
> Thank you very much!

Sure thing, I guess that's just another data point that Realtek
chipsets aren't the best thing to be using these days, seems
flaky.

glad it was an easy fix(this time..).

nate

_______________________________________________
CentOS mailing list
CentOS@centos.org
http://lists.centos.org/mailman/listinfo/centos
 

Thread Tools




All times are GMT. The time now is 03:12 AM.

VBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.
Copyright 2007 - 2008, www.linux-archive.org