FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read
» Video Reviews

» Linux Archive

Linux-archive is a website aiming to archive linux email lists and to make them easily accessible for linux users/developers.


» Sponsor

» Partners

» Sponsor


 
 
LinkBack Thread Tools
 
Old 01-28-2012, 11:41 PM
Peter G Nikolic
 
Default audio gone west

Hi ..

Well getting almost back to rights now but i now have no audio using an
external usb soundcard that was working fine before the KDE update wreaked
havoc

Bus 004 Device 002: ID 0d8c:0102 C-Media Electronics, Inc. CM106 Like Sound
Device
Device Descriptor:
bLength 18
bDescriptorType 1
bcdUSB 1.10
bDeviceClass 0 (Defined at Interface level)
bDeviceSubClass 0
bDeviceProtocol 0
bMaxPacketSize0 8
idVendor 0x0d8c C-Media Electronics, Inc.
idProduct 0x0102 CM106 Like Sound Device
bcdDevice 0.10
iManufacturer 0
iProduct 2 USB Sound Device
iSerial 0
bNumConfigurations 1
Configuration Descriptor:



i dare not include the entire output way too long i have been thru the
Pulse Audio Volume Control
Pulse Audio Preferences
KDE System setting multimedia
in the PAVC i can actually see the bar moving with the audio
everything seems ok just no sound the speakers/amps are ok

not sure where to look next

Pete .


--
Powered by Kernel: 3.2.2-1-ARCH
KDE Development Platform: 4.8.00 (4.8.0
00:31:20 up 56 min, 3 users, load average: 0.09, 0.09, 0.13
 

Thread Tools




All times are GMT. The time now is 06:33 PM.

VBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.
Copyright 2007 - 2008, www.linux-archive.org