FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read
» Video Reviews

» Linux Archive

Linux-archive is a website aiming to archive linux email lists and to make them easily accessible for linux users/developers.


» Sponsor

» Partners

» Sponsor

Go Back   Linux Archive > ArchLinux > ArchLinux General Discussion

 
 
LinkBack Thread Tools
 
Old 10-07-2010, 03:05 AM
"David C. Rankin"
 
Default update to kde 4.5.2 - no sound - tries to remove my devices??

Guys,

I updated to 4.5.2 today and on start, kde4 asked to remove all my sound
devices. So I chose - 'manage devices'. All of my sound devices are grayed out
and the 'default' doesn't work. (screenshot of devices dialog here):

[81k]
http://www.3111skyline.com/dl/Archlinux/bugs/kde4-nosound.png

The sound is "HDA Nvidia (ALC888 Analog)" and the same for digital and HDMI. I
looked through dmesg to see if there was anything glaring, but there wasn't.
(dmesg output here):

[44k]
http://www.3111skyline.com/dl/Archlinux/bugs/dmesg-20101006.txt

Has anyone else seen this with the new kde4? If so any ideas how best to
troubleshoot? Thanks for any help you can provide.


--
David C. Rankin, J.D.,P.E.
Rankin Law Firm, PLLC
510 Ochiltree Street
Nacogdoches, Texas 75961
Telephone: (936) 715-9333
Facsimile: (936) 715-9339
www.rankinlawfirm.com
 

Thread Tools




All times are GMT. The time now is 04:34 PM.

VBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.
Copyright 2007 - 2008, www.linux-archive.org