FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read
» Video Reviews

» Linux Archive

Linux-archive is a website aiming to archive linux email lists and to make them easily accessible for linux users/developers.


» Sponsor

» Partners

» Sponsor

Go Back   Linux Archive > ArchLinux > ArchLinux General Discussion

 
 
LinkBack Thread Tools
 
Old 07-11-2010, 05:50 AM
"David C. Rankin"
 
Default Updated kernel - 2nd issue - compiz whitescreens (radeon driver)

Guys,

One other issue I am having with the box after the kernel update is that compiz
whitescreens now. (that usually means a driver wasn't recompiled, but this is
with the stock xf86-video-ati package). Compiz starts just fine, I get the
splash screen, but everything is white. I have had that a number of times when I
have forgotten to recompile a driver after a kernel update, but not when using a
stock driver.


The package I have is:

xf86-video-ati-6.13.0-1-x86_64.pkg.tar.xz

(I checked with lsmod and the radeon driver was loaded just fine)

Currently I am not using an xorg.conf, so everything is from the default
settings. Not long ago I posted about how impressed I was with the new kernel
and ati driver, but something seems to be out of whack now. What can I try to
get compiz running again?


(I got this much info before being stuck by the UTF-8 issue, so we will have to
fix that one before I can boot to work on this compiz issue)


Thanks again for your help.

--
David C. Rankin, J.D.,P.E.
Rankin Law Firm, PLLC
510 Ochiltree Street
Nacogdoches, Texas 75961
Telephone: (936) 715-9333
Facsimile: (936) 715-9339
www.rankinlawfirm.com
 

Thread Tools




All times are GMT. The time now is 07:46 AM.

VBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.
Copyright 2007 - 2008, www.linux-archive.org