FAQ Search Today's Posts Mark Forums Read
» Video Reviews

» Linux Archive

Linux-archive is a website aiming to archive linux email lists and to make them easily accessible for linux users/developers.


» Sponsor

» Partners

» Sponsor

Go Back   Linux Archive > 64 Studio > 64 Studio User

 
 
LinkBack Thread Tools
 
Old 06-22-2010, 11:24 PM
"Ralf Mardorf"
 
Default An issue with GRUB

Title: An issue with GRUB







Hi



wicked, after the hard disk hd0 was broken and hd1 became hd0, the drive were the used GRUB for Suse 11.2 is installed, GRUB failed. I couldn't install a new GRUB by an Ubuntu 7.10 live cd to Suse 11.2, but to 64 Studio 2.1.



Unfortunately my new graphics and monitor aren't set up for 64 Studio 2.1, hence I tried to boot Suse 11.2 again, but it failed, with 'Error 2: Bad file or directory type', see the commends for the attached menu.lst.



I'm able to boot 64 Studio 2.1, but I can't start X. I do have settings for my new graphics and monitor that are fine with 64 Studio 3.0 beta and 3.3 alpha, even if I didn't tested those settings now, in the past I experienced that older Debian xorg.confs and newer Ubuntu ones aren't compatible.



It's a PITA to set up those xorg.confs.



Any ideas, what settings might be wrong, that the existing stage 1 seems to be corrupted and what ever else might be bad, just because a hard drive is broken and the drive that's still ok switched from hd0 to hd1?



The attached menu.lst includes the commands I run, by comments. There's information about the file systems and the errors are quoted.



Cheers!



Ralf




_______________________________________________
64studio-users mailing list
64studio-users@lists.64studio.com
http://lists.64studio.com/mailman/listinfo/64studio-users
 

Thread Tools




All times are GMT. The time now is 03:30 PM.

VBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.
Copyright 2007 - 2008, www.linux-archive.org